Uitverkocht

Hardloop horloge met hartslagmeter

Niet leverbaar

Met dit sporthorloge krijg je onder andere informatie over je vetverbranding, calorieverbruik en hartslag zodat je je doelbewuster en effectiever kunt sporten!

Lekker hardlopen en met je lichaam bezig zijn is natuurlijk erg gezond. Je valt er van af, krijgt een betere conditie en je voelt je fitter. Het is natuurlijk wel zaak dat je dit met beleid doet. Veel mensen willen namelijk te snel te veel en daardoor kun je vervelende blessures oplopen of overbelast raken. Om iedereen hierbij te helpen hebben wij vandaag dit hardloophorloge in de aanbieding waarmee je doelbewuster sporten mogelijk maakt. Voor slechts €19,95 kun je er vandaag een bestellen bij Koopjedeal - pak die korting!

Met vele functies

Het hardloophorloge beschikt over een hartslagmeter met elastische borstband, een klok/alarmfunctie, een stopwatch met countdown, een timer, een conditietest, geheugen om 12 trainingen op te slaan en nog veel meer handige snufjes. In totaal zijn het er maar liefst 41! Dankzij al deze mogelijkheden, met onder meer de hartslagmeter en informatie over je vetverbranding en calorieverbruik, kun je iedere loopsessie nauwkeurig analyseren en daarop ook je trainingsschema samenstellen!

Zeer eenvoudig in gebruik

Ondanks de vele opties is het apparaatje nog steeds zeer eenvoudig te bedienen. Mocht je toch ergens niet uitkomen dan biedt de zeer gedetailleerde handleiding zeker perspectief. De overzichtelijke display is voorzien van achtergrond verlichting waardoor je het scherm makkelijk af kunt lezen, ook in het donker. Ook is het hardloophorloge waterbestendig tot 3 bar waardoor je zelfs in een fikse regenbui nog gewoon lekker je rondje kunt maken!

TIP: Ook zeer geschikt voor op de fiets of in de sportschool!

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €69,95
  • Hardloop horloge met hartslagmeter
  • Analyseert je trainingen tot in perfectie
  • Informatie over o.a. je vetverbranding en calorieverbruik
  • Maar liefst 41 verschillende opties
  • Inclusief elastische borstband en fietshouder
  • Zeer eenvoudig in gebruik - overzichtelijke verlichte display
  • Ook zeer geschikt voor op de fiets, sportschool of andere sporten
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details