Uitverkocht

1+1 GRATIS: Hard Water Wand | Verwijdert moeiteloos aanslag van je tegels, bad en toilet!

Niet leverbaar

Met de hard water wand verwijder je vlekken, kalk en calciumaanslag in een handomdraai zonder het oppervlak te beschadigen.

Vind jij het schoonmaken van de badkamer ook een tijdrovende en frustrerende klus? Tijd om het jezelf makkelijker te maken! Met de Hard Water Wand verwijder je hard water vlekken, kalk en calciumaanslag in een handomdraai. En dit alles zonder het porselein te beschadigen. 

Geen chemicaliën meer nodig

Vervelende vlekken zoals hard water vlekken ontstaan uit de mineralen uit het water. Hier kun je helaas dus niets aan doen, maar toch tasten ze langzaam wel je toilet, tegels en wasbak aan. Met de Hard Water Wand ga je deze aantasting eenvoudig tegen. De kracht van de Hard Water Wand zit hem in de kop, deze is namelijk gemaakt van vulkanisch puimsteen. Deze verwijdert alle vormen van aanslag, zonder hardnekkige chemicaliën te hoeven gebruiken. En dat doet het zonder te krassen op je dure badkamermeubelen of tegels.

Zeer praktisch en effectief in gebruik

Daarnaast is de Hard Water Wand voorzien van een lange steel met comfortabele handgreep zodat je hem erg eenvoudig kunt gebruiken, ook op de lastige plekjes. Na gebruik kun je de Hard Water Wand gemakkelijk opbergen met de bijgeleverde zelfklevende ophanghaak. Na gebruik zal je badkamer er weer uitzien als nieuw!

Highlights & specificaties

  • Verwijdert moeiteloos hard water vlekken, kalk en calcium
  • Hard voor vuil, zacht voor je badkamermeubels
  • Borstelkop gemaakt van vulkanisch puimsteen - zeer effectief
  • Werkt zonder agressieve chemicaliën
  • Zorgt ervoor dat je badkamer er weer als nieuw uitziet!
  • 1 bestelling = 2 stuks
Toon details Verberg details