Uitverkocht

Handige Spraymop - Uniek systeem, razendsnel schone vloeren!

Niet leverbaar

.

Ben je het zat om (té) veel tijd te besteden aan het reinigen van je vloeren? Gebruik dan deze Spraymop en je vloeren zien er in korte tijd weer schoner uit dan ooit. Die emmers met water kun je definitief achterwege laten. Vandaag kun je zo'n Spraymop bij ons bestellen voor slechts €19,95 - en dan krijg je er ook nog GRATIS 2 extra speciale spraymop doekjes bij cadeau!

Reinigt de gehele vloer

De Spray Mop is zeer eenvoudig te gebruiken; vul de tank met water en je kunt direct aan de slag. Wanneer je in de hendel knijpt komt er een straal water uit de spuitmond die gelijkmatig over je vloer verspreid wordt. Vervolgens ga je met de microvezel doek over de vloer heen, of slechts het plekje waar de vlek zit. Het resultaat: vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is ook mogelijk om aan het water nog een beetje schoonmaakmiddel toe te voegen voor een nog beter schoonmaakresultaat!

Ook zonder water te gebruiken

De mop aan het uiteinde is gemaakt van microvezel. Door de fijne structuur ervan dringt het daardoor beter door in de poriën van het oppervlak dat je wil poetsen. De microvezels nemen het vuil direct in zich op. Hierdoor kun je het apparaat ook gebruiken zonder water bij te sprayen en verwijder je dus ook pluizen en stofdeeltjes eenvoudig van de vloer!

Zeer makkelijk en praktisch in gebruik

De spray mop is geschikt voor ieder hard oppervlak. Het apparaat is echt ideaal voor snelle schoonmaakklusjes, de tank is immers zo gevuld. Door het ergonomische design en de draaibare kop is de Spray Mop zeer licht in gebruik en glijdt hij gemakkelijk onder stoelen, tafels en andere lastig bereikbare plekken. Bukken is niet meer nodig, zo bespaar je je rug en nek ook nog eens. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Met GRATIS extra doekjes

De microvezeldoekjes kun je na het schoonmaken gewoon in de wasmachine stoppen. Een doekje gaat tientallen keren mee en zijn bovendien overal verkrijgbaar. Er wordt al standaard een microvezeldoekje meegeleverd, maar omdat wij in een vrijgevige stemming zijn krijg je er vandaag nog 2 extra doekjes bij cadeau ter waarde van €9,95!

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €29,95
  • Handige Spraymop
  • Inclusief 2 GRATIS extra microvezeldoekjes
  • Véél sneller klaar met schoonmaken
  • Zowel met als zonder water te gebruiken
  • Erg licht en makkelijk in gebruik
  • Microvezel mop - trekt ook stofdeeltjes en pluizen aan
  • Doekjes kunnen in de wasmachine en zijn overal verkrijgbaar
  • Geschikt voor verschillende soorten (harde) vloeren
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details