Uitverkocht

Handige en veilige badkamergrepen

Niet leverbaar

Met deze handige badkamerhendels kunnen een hoop vervelende ongelukken en blessures voorkomen worden.

Wist je dat van alle plekken in huis, de badkamer verantwoordelijk is voor de meeste ongelukken? Met de vaak natte ondergrond is een uitglijder al snel gemaakt. Met deze handige badkamerhendels kunnen een hoop vervelende ongelukken en blessures voorkomen worden. En dat vanaf slechts €14,95.. dat is het geld toch dubbel en dwars waard?!

Zeer gemakkelijk te bevestigen

Zonder enig bevestigingsmateriaal kun je het handvat in een fractie van een seconde aanbrengen op ieder glad oppervlak. De greep beschikt namelijk over 2 krachtige zuignappen die aangestuurd worden door twee vacuüm klepjes. Zodra je tevreden bent over de positie ervan dan sluit je de klepjes en zit de badkamergreep muurvast!

Een stuk veiliger

Deze handgreep is voor iedereen aan te bevelen. Zelfs als je nog jong en mobiel bent kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Maar zeker voor de wat oudere en minder mobiele mensen onder ons is het echt een aanrader. Je zult je gelijk weer een stuk zekerder en veiliger voelen bij het verlaten van de douche of het bad. Je kunt het product eigenlijk zien als een helpende hand in huis!

Neem hem overal mee naartoe

De grepen zijn na het openen van de klepjes ook weer heel makkelijk los te halen van de muur, badrand of zelfs het toilet. Als je hem even op een andere plek wil ophangen is dat dus geen enkel probleem. Wanneer je een uitstapje gaat maken of op vakantie gaat, kun je deze helpende hand ook heel gemakkelijk gewoon meenemen. Overal veilig douchen en badderen!

Specificaties

- Afmetingen: 30 x 10 x 10 cm

- Gewicht: 330 gram

- Materiaal: Plastic met rubberen zuignappen

Highlights & specificaties

  • Handige en veilige badkamergrepen
  • Voorkomt uitglijden
  • Heel gemakkelijk te bevestigen en los te halen
  • Extra aanbevolen voor mensen met een beperkte mobiliteit
  • Neem hem overal mee naartoe
  • Voel je veiliger en zekerder in de badkamer!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details