Uitverkocht

Boxxer Handcirkelzaag - Met 4 verschillende zaagbladen, geschikt voor vele klussen

Niet leverbaar

Boxxer Handcirkelzaag - Met 4 verschillende zaagbladen, geschikt voor vele klussen - Compact, handzaam en licht in gebruik - Inclusief handige opbergkoffer!

Als je aan het klussen bent, heb je natuurlijk niet altijd dezelfde soort zaag nodig. Iedere klus vereist weer ander materiaal, omdat je ook een ander doel voor ogen hebt. Soms wil je nu eenmaal een wat ruigere zaagrand dan je bij een andere klus vind passen. Al die verschillende zagen en zaagbladen in huis halen maakt het klussen erg duur. Daarom hebben wij vandaag deze handcirkelzaag in de aanbieding, daarmee bespaar je een hoop tijd, moeite & geld!

Filmpje van een soortgelijke cirkelzaag

Compact maar toch krachtig

Dit zaagwonder is weliswaar klein, maar ontzettend krachtig in zijn prestaties. Je kunt hem dankzij de handige koffer bovendien makkelijk meenemen naar iedere klus. Je krijgt 4 verschillende zaagbladen meegeleverd die je een heel eind op weg zullen helpen bij al je zaagwerk. Hout, tegels, laminaat, plastic, triplex, hardbord - niets is te gek. Daarnaast is de cirkelzaag ontzettend handzaam, want je kunt er horizontaal, verticaal, recht en in een ronding mee zagen; echt ideaal!

Voor iedere klus de juiste zaag

Omdat klussen altijd troep veroorzaakt, heeft de handcirkelzaag ook een handige aansluiting voor stofafzuiging. Zo laat je een stuk minder gruis achter op de plaats des onheils. Bovendien beschikt de handcirkelzaag over een 'Soft start' beveiliging. Deze voorkomt overbelasting. Met deze handcirkelzaag heb je voor iedere klus het juiste materiaal in huis. Je hoeft dus niet meer iedere keer een andere zaag of zaagblad aan te schaffen. Die besparing heb je dus alvast binnen!

Specificaties

-Aansluitspanning: 230 V, 50 Hz

-Opgenomen vermogen: 450 W

-Onbelast toerental: 4000/min

-Netkabel: 2 meter

Vernieuwd model

Ten opzichte van de vorige keer dat we de Boxxer Handcirkelzaag aanboden is hij nu in een nieuw jasje gestoken! Het design is ietsjes anders, met de blauwe kleur. We leveren je het allernieuwste model!

Highlights & specificaties

  • Slechts €39,95 ipv €99,95
  • Boxxer Handcirkelzaag
  • Dé perfecte zaag voor elke klus
  • Krachtig, compact, licht en handzaam
  • Inclusief 4 verschillende zaagbladen
  • Horizontaal, verticaal, recht en rond zagen; het kan allemaal!
  • Inclusief handige opbergkoffer
  • Met aansluiting voor stofafzuiging
  • Garantie: 2 jaar
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details