Uitverkocht

Multifunctionele Krultang - Voor zacht golvende of diepe krullen

Niet leverbaar

Multifunctionele Krultang

Product informatie

Een prachtige bos krullen, wie houdt daar nou niet van? Helaas hebben sommige vrouwen van zichzelf geen krullend haar. Wat doen we daar tegen? Urenlang voor de spiegel staan of een duur bezoekje aan de kapper zien we eigenlijk niet zitten.. Gelukkig hebben wij vandaag daarom deze aanbieding. Een multifunctionele krultang, waarmee je gemakkelijk een perfecte bos krullen van je haar maakt! Vandaag slechts €64,95 ipv €149,95 - profiteer van deze prachtige aanbieding!

Perfecte krullen

De haarkrultang is zeer eenvoudig in gebruik. Je steekt de gewenste haarlok in de kop van de krultang Het haar wordt zachtjes in de keramische krul kamer getrokken waardoor het zachtjes wordt vastgehouden en verwarmd vanuit alle richtingen, hierdoor wordt moeiteloos de krul gevormd. Vervolgens is het simpelweg loslaten. In slechts een paar seconden heb je een perfecte krul zonder het haar te beschadigen. Je kunt verschillende soorten krullen creëren; het resultaat zijn mooie, vrij stromende krullen!

3 verschillende temperaturen

De krultang heeft 3 verschillende temperaturen die ingesteld kunnen worden (170, 190 en 210 ° C). Voor elk haartype is er een geschikte temperatuur. Voor fijn haar kun je het beste 170 of 190 graden hanteren, voor iets grover haar is 210 graden de beste temperatuur. Wil je niet al te lang bezig zijn, of veel geld uitgeven voor een mooie bos krullen? Dan is deze krultang voor jou ideaal!

Specificaties

-Ultrasnel

-Verschillende kruleffecten

-3 warmte niveaus (170, 190 en 210 ° C)

-Automatische uitschakeling (na 60 minuten)

-Slaapstand (na 20 minuten)

-Keramische behuizing (beschermt je haar)

-Klaar-voor-gebruik indicatielampje

-Aan/uit lampje

-Afmeting: ca. 28 x 10 x 8 cm

-Kabel: 2,5 m

Highlights & specificaties

  • Slechts €64,95 ipv €149,95
  • Multifunctionele Krultang
  • Binnen enkele seconden de perfecte krul
  • Werkt met 3 verschillende temperaturen
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Erg veilig, beschadigt het haar niet
  • Moeiteloos een mooie bos krullen!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details