Uitverkocht

Set van 2 haakse LED tuinlampen op zonne-energie

Niet leverbaar

De lampen worden opgeladen door middel van zonne-energie. Je raadt het al, daarom heb je dus geen enkele vorm van bedrading nodig. Geen gedoe dus met het aanleggen van je verlichting.

Kan je tuin wel wat gezelligheid gebruiken? Dan is deze deal zeker iets voor jou. We bieden deze mooie heldere lampen aan waarmee je direct extra sfeer aan je tuin zult geven. Geef dit bijzondere verlichtingsproduct gauw een prominente plek in jouw tuin om avond na avond te genieten van een fraaie verlichting rondom je huis!

Gemakkelijk te plaatsen

De lampen worden opgeladen door middel van zonne-energie. Je raadt het al, daarom heb je dus geen enkele vorm van bedrading nodig. Geen gedoe dus met het aanleggen van je verlichting. De lampen hebben een strak design en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Elke lamp heeft 8 LED's en de bijbehorende oplaadbare batterijen zijn inbegrepen, zodat je dit leuke product meteen in gebruik kunt nemen!

Geschikt voor het hele jaar

De lampen hebben op de bovenkant een paneeltje dat fungeert als zon-oplaadpunt. Deze slaat overdag ieder beetje zonne-energie op. Hiervoor hoeft de zon niet perse te schijnen! Zodra het donker wordt, gaan de lampen automatisch aan. Dat deze lampen alleen geschikt zouden zijn voor in de zomer is dus een misvatting. Ze zijn het hele jaar te gebruiken!

Heel erg zuinig!

Als de lamp volledig opgeladen is, geeft deze gemiddeld 8 uur licht. Aangezien de lampen automatisch aan gaan wanneer het donker wordt (en dus ook uitgaan wanneer het niet meer donker is), is dit meer dan voldoende. En wanneer ze uit gaan laden ze zichzelf natuurlijk weer op voor de aankomende nacht. Handige cyclus he? En dat allemaal zonder stroom te hoeven gebruiken!

Specificaties

- Behuizing: Kunststof

- Aantal LED's: 8 (2V 40mAh)

- Batterij: MI-NH-1.2V 200 Mah

- Certificering: CE en IP44

- Aantal branduren per dag: 8

- Kleur: zilver

- Afmetingen: Lengte 50 cm, breedte 16 cm, dikte 4,7 cm

- Met uitneembaar middenstuk

Highlights & specificaties

  • Set van 2 haakse LED tuinlampen
  • Werken op zonne-energie
  • Creëert sfeer in je tuin én het ziet er ook nog mooi uit
  • Eenvoudig in de grond te steken
  • Geschikt voor het hele jaar!
  • Ook geschikt als inbraakpreventie
  • Zeer energiezuinig
  • 1 bestelling = 2 stuks
  • Garantie: 2 jaar
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details