Uitverkocht

Gymform VibroMax Trilplaat

Niet leverbaar

De Gymform VibroMax trilplaat stuurt 3600 keer per minuut een vibratie via de voetzolen door de rest van het lichaam. Train het hele lichaam met een dagelijkse work-out van 10 minuten en merk meteen verschil!

Een goede work-out zorgt ervoor dat je fysiek én mentaal een flinke boost krijgt. Beweging is een essentieel onderdeel van een gezond leven. Het zorgt ervoor dat we ons fit voelen en energie hebben. Maar het kan lastig zijn om de tijd te vinden om naar de sportschool te gaan of om een stuk te gaan wandelen of fietsen. Een bekend probleem? Deze trilplaat vormt de oplossing! Een work-out van slechts 10 minuten per dag is al voldoende voor een merkbaar resultaat.

Voel je energieker

De Gymform VibroMax trilplaat stuurt 3600 keer per minuut een vibratie via de voetzolen door de rest van het lichaam. Het lichaam registreert deze vibraties op dezelfde manier als een wandeling, joggen of hardlopen. Daarnaast zorgen de trillingen ervoor dat je spieren getraind worden. Hierdoor worden ze flexibeler, minder snel moe en minder snel pijnlijk. Daarnaast verbeteren deze korte dagelijkse work-outs de bloedcirculatie en zorgen ze er voor dat je je energieker gaat voelen.

Gezondheidsvoordelen

Doordat het gebruik van de trilplaat het metabolisme verhoogt, gebruikt het lichaam meer energie en kan het overtollige vet makkelijker worden afgevoerd door het lichaam. Het zelfde principe geldt voor de afvoer van lymfevocht. De Gymform VibroMax heeft een positieve uitwerking op grote delen van het lichaam: het helpt het lichaam om de gifstoffen te verwijderen, voorkomt ontstekingen van het lymfeweefsel, versterkt de botten en het helpt bij het voorkomen van osteoporose. Daarnaast wordt de productie van collageen gestimuleerd, wordt de huid elastischer en helpt het om cellulitis te verminderen.

Mogelijkheden en onderdelen

De trilplaat biedt de keuze uit maar liefst 99 intensiteitsniveaus. Hierdoor kun je de work-out precies op jouw niveau en wensen afstemmen. Het apparaat wordt geleverd met een afstandsbediening, een gebruiksaanwijzing én twee elastische banden. Deze banden kun je gebruiken om het bovenlichaam ook te trainen. Instructies hiervoor vind je in de gebruiksaanwijzing.

Specificaties

• Compleet met afstandbediening en gebruiksaanwijzing

• Keuze uit 99 trilniveaus

• Inclusief twee elastische banden

Highlights & specificaties

  • Stimuleert de vetverbranding en spieropbouw
  • Train het hele lichaam in 10 minuten per dag
  • Keuze uit 4 standen: cardio, wandelen, joggen en hardlopen
  • In totaal maar liefst 99 intensiteitsniveaus
  • Biedt tal van gezondheidsvoordelen
  • Inclusief afstandsbediening en elastische banden om het bovenlichaam te trainen
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details