Uitverkocht

Groothoek én macrolens voor je (digitale) camera

Niet leverbaar

Met deze groothoek- en macrolens worden foto's nog scherper en komt je onderwerp nog dichterbij! Dit is een must-have voor iedereen met een (digitale) camera.

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Niet voor niets is fotografie, nu het digitaal is, zo explosief populair geworden. Met deze groothoek- en macrolens worden foto's nog scherper en komt je onderwerp nog dichterbij! Dit is een must-have voor iedereen met een (digitale) camera. Alleen vandaag een groothoek- en macrolens voor maar €12,95. En dan sturen we het ook nog eens GRATIS op!

Groothoeklens: je blik verbreden

Met de groothoeklens maak je het gezichtsveld van de camera groter. De lenzen kunnen zich met een extreme snelheid scherp stellen. De PHD lens vermindert de reflectie van zonnestralen en beeldschaduwen. En het glas reduceert lichtreflectie rond de lensrand. Je krijgt de beste foto's! Ingebouwd in de groothoeklens zit de macrolens.

Macrolens: kleinste details zichtbaar maken

De kleinste details van de natuur kun je heel erg dichtbij halen met de macrolens, die een 0,45 x vergroting geeft. De samenstelling van de lens is 2-2 volledig multi-coated. Bij iedere bestelling ontvang je een 0.45x groothoeklens, een macrolens, 2 lensbeschermkapjes (voor + achter), een reistasje en een schoonmaakdoekje. Fotografie was nog nooit zo mooi dankzij deze set!

Hoe kies je de juiste maat?

We bieden deze lenskit vandaag aan in 4 verschillende maten; 46, 52, 55, 58 mm. Het formaat is afhankelijk van de schroefdraadaansluiting van de lens van je camera. Om te weten welk formaat je moet bestellen, kun je de lens van je camera bekijken. Zoek op de lens naar het diameterteken Ø en naar het cijfer dat er achter staat. Als je er helemaal zeker van wil zijn kun je natuurlijk ook even de specificaties van jouw cameratype opzoeken in je documentatie of op het internet.

Compatibiliteit

Compatibel met digitale spiegelreflex-, systeem- en video camera’s: Canon, Nikon, Minolta, Leica, Pentax, Panasonic, Samsung, Sigma, Olympus, Sony, Fujitsu, Fuji en Casio. (Niet geschikt voor Guardo Action Cam).

Schroefdraadverbinding Canon: maat 58 mm en past op de standaard lenzen van de Canon 350D / 400D / 450D / 500D / 1000D / 550D / 600D / 1100D en andere 58mm aansluiting SLR camera’s / camcorders en nog vele anderen

Schroefdraadverbinding Nikon: maat 52 mm en past op de standaard lenzen van de Nikon D40 / D60 / D70s / D3000 / D3100 / D5000 en andere 58mm aansluiting SLR camera’s / camcorders en nog vele anderen

Specificaties:

-Voor digitale spiegelreflex-, systeem- en videocamera’s

-Hoge definitie breedhoeklens

-Ingebouwde en apart bruikbare macrolens voor extreme close-ups

-Infrarood compatibel, geschikt voor dag & nacht gebruik

-Gelaagd optisch glas

-Vermindert zonnereflectie & fantoomschittering

-Crystal optics met vergroting 0.45x AF

-Compatibel met volautomatische lenzen

-Lensdiameter (voor optionele filters): 62 mm

-Corrosievrije metalen behuizing

-Lichtgewicht: 130 gr

-Eenvoudig te bevestigen op de lens van je camera

Highlights & specificaties

  • Slechts €12,95 ipv €79,95
  • Guardo groothoek én macrolens voor o.a. Nikon, Canon, Sony en nog veel meer
  • Groothoek én macrolens voor je camera
  • Voor haarscherpe foto's
  • Brengt objecten dichterbij en brengt elk detail in beeld
  • Vermindert de reflectie van zonnestralen en ghosting
  • Ideaal voor dag- en nacht opname
  • Geschikt voor alle camera's en camcorders met een 46, 52, 55 of 58 mm lens
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details