Uitverkocht

Grundig Bluetooth Carkit - Met ruisonderdrukking, kraakhelder geluid

Niet leverbaar

Product informatie

230 euro is de boete voor het niet-handsfree bellen. Dat is een hele hoop geld.. en dat is niet voor niets natuurlijk, want het is ook gewoon heel erg gevaarlijk! Als je wel eens belt in de auto is het dus maar beter om een goede carkit te hebben. Heb jij nog geen carkit, of ben je er gewoon niet tevreden over? Niet getreurd. Wij bieden je vandaag een geweldige bluetooth carkit aan voor de prijs van slechts €24,95. Sla je slag!

Kraakhelder geluid

De carkit is geschikt voor iedere telefoon die beschikt over bluetooth. De razendsnelle verbinding met bluetooth zorgt ervoor dat je altijd handsfree bereikbaar bent. De ingebouwde luidspreker en microfoon zijn van uitstekende kwaliteit waardoor je je gesprekspartner altijd luid en duidelijk kunt verstaan. Grundig heeft namelijk een speciaal ruisonderdrukking en echo annuleringsysteem ingebouwd. Ook kun je met slechts een druk op de knop het belvolume hoger of lager zetten!

Optimaal gebruiksgemak

Met 1 druk op de knop een oproep beantwoorden of beëindigen. Zo simpel is het! Dankzij de sterke grijper en zijn compacte design is de microfoon ook erg makkelijk aan je zonneklep te bevestigen. Ook net zo makkelijk maak je hem weer los, voor als je bijvoorbeeld even ergens wil parkeren en je hem niet in het zicht wil laten hangen. Met deze carkit voorkom je niet alleen bekeuringen, maar ook ongelukken!

Specificaties

-Grundig Handsfree Bluetooth Carkit

-Oplaadbaar met behulp van auto-oplader

-Echo Annulering

-Ruisonderdrukking

-Volume Controle

-Spraakgestuurde nummerkeuze en nummerherhaling

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €99,95
  • Grundig Bluetooth Carkit
  • Met ingebouwde luidspreker en microfoon
  • Zeer goede & duidelijke geluidskwaliteit
  • Compact design, gemakkelijk aan de zonneklep te bevestigen
  • Eenvoudig opladen met de meegeleverde 12V autolader
  • Voorkomt bekeuringen en ongelukken!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details