Grote Luchtzuiverende Areca Kamerplant | Voor een gezondere leefomgeving

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Deze plant staat met stip op nummer 1 in de lijst van beste luchtzuiverende planten! De Areca filtert onzuivere deeltjes via het blad op en maakt daar bouwstof voor zichzelf van.

€ 59,99  € 29,99

Planten maken het huis hartstikke gezellig. Vooral deze sierlijke Areca kamerpalmen! Behalve dat de plant heel mooi en grootgroeiend is, is deze palm ook een echte natuurlijke luchtzuiveraar. Je interieur wordt er dus niet alleen sfeervoller op, je leefomgeving wordt ook nog eens een stuk gezonder. Dubbel voordeel!

Zuivert de lucht

De botanische naam van deze palm is de Dypsis Lutescens, maar in de volksmond word dit ook wel de Goudpalm genoemd vanwege zijn luchtzuiverende kwaliteiten. Plaats 'm bijvoorbeeld op het bureau op kantoor. Schadelijke gasdeeltjes worden gereduceerd door de plant. Dit zorgt voor een gezond leef- en werkklimaat waardoor je geen last meer hebt van je luchtwegen en hoofdpijn!

Hoe zorg ik voor mijn plant?

De Areca is geen moeilijke plant om tevreden te houden. Hij houdt er van om in het licht te staan, maar niet in het directe zonlicht. Het is belangrijk om de Areca kleine beetjes lauwwarm water te geven en af en toe te voelen of de grond nog vochtig genoeg is. De kamerplant groeit van oorsprong op in een klimaat met een hoge luchtvochtigheid. Door regelmatig het blad van de palm te sproeien blijft de Areca palm mooi.

Verzending en Specificaties

De planten worden geleverd in een op-maat-gemaakte verzendverpakking waardoor de plant in goede staat wordt afgeleverd. De plant is bij levering circa 100-120 cm hoog. De hoogte is inclusief pot die een diameter van 21 cm heeft.

Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden.

Highlights & specificaties

  • luchtzuiverende Areca palmen
  • en prachtige verschijning met zijn smalle, glanzende blad
  • Een ware blikvanger binnen ieder interieur
  • Eén van de beste luchtzuiverende planten
  • Zeer gemakkelijk in onderhoud; ook als je geen groene vingers hebt
  • Is bij levering ca. 100-120 cm hoog; incl. pot
  • Let op: afwijkende garantie en retourvoorwaarden
Toon details Verberg details