Uitverkocht

Speciale Groente Spiraalsnijder inclusief GRATIS Keukenschaar!

Niet leverbaar

Je kunt nog zo'n keukenpro zijn, maar zoals deze apparaten snijden en hakken krijgt geen mens het voor elkaar!

Ken je de 2 nieuwste hypes op eetgebied al? Met deze speciale groentesnijder en schaar snijd en knip je eenvoudig je groenten. Het gaat een stuk makkelijker, nauwkeuriger, sneller en bovendien kun je er allerlei feestelijke garneringen mee maken. Dan kun je nog zo'n keukenpro zijn, maar zoals deze apparaten snijden en hakken krijgt geen mens het voor elkaar!

Snijd stevige groenten eenvoudig in slierten

Met dit apparaat maak je de meest feestelijke salades en geef je een creatieve twist aan al je maaltijden. Het werkt ontzettend simpel; je plaatst simpelweg je favoriete groente in het apparaat en schroeft vervolgens de deksel er op. Dankzij de ingebouwde messen komen je groentes vervolgens perfect gesneden weer uit de machine. Mits de groenten niet te dik zijn, kun je vele soorten in de snijder kwijt. Courgette, wortel, pastinaak, radijs en komkommer zijn enkele voorbeelden van groenten die je zeer eenvoudig en snel in sliertjes kunt snijden met de snijder. Ideaal voor het maken van rauwkostsalades, roerbakgerechten, pasta en als garnering. Laat je maar leiden door je eigen creativiteit!

Bespaar een hoop tijd en moeite

Een keukenschaar heb je ongetwijfeld al wel, maar zo'n een als deze heb je vast niet in je keukenlade liggen. Deze unieke keukenschaar heeft een opmerkelijk voordeel, aangezien hij maar liefst vijf snijbladen heeft die tegelijkertijd knippen op een makkelijke en comfortabele manier. De schaar is geweldig bij het knippen van allerlei ingrediënten, vooral groenten. Je bent immers veel sneller klaar dankzij de 5 snijbladen. Je kunt de schaar zelfs gebruiken om papier te knippen en te knutselen! Om de deal helemaal compleet te maken doen we er ook nog een handig schoonmaakborsteltje bij waarmee je restjes tussen de 5 bladen kunt verwijderen.

Highlights & specificaties

  • Slechts €12,95 ipv €39,95
  • Speciale Groente Spiraalsnijder inclusief GRATIS Keukenschaar!
  • De nieuwste trends in de keuken, bekend van 24 Kitchen
  • Snijd stevige groenten eenvoudig in slierten of kleine stukjes
  • Voor het maken van verrassende, frisse gerechten
  • Veel lekkere en gezonde combinaties mogelijk
  • Snijd jezelf niet meer in de vingers
  • Bespaar een hoop tijd en moeite!
  • Verzendkosten: vanaf slechts €4,95
Toon details Verberg details