Uitverkocht

Krachtige Griffin Dual USB Powerbank (18.200 mAh)

Niet leverbaar

Met deze zeer krachtige powerbank heb je altijd je (nood)oplader bij de hand. Je laadt deze op en gebruikt hem wanneer je batterij leeg dreigt te gaan.

De batterij van je telefoon of tablet gaat altijd net even iets minder lang mee dan je eigenlijk zou willen. Vooral als je onderweg of op reis bent kan dit voor vervelende situaties zorgen. Je wil natuurlijk altijd bereikbaar zijn en andere mensen kunnen bereiken. Met deze zeer krachtige powerbank heb je altijd je (nood)oplader bij de hand. Je laadt deze van te voren op en gebruikt hem wanneer je batterij leeg dreigt te gaan. Reuze handig!

Zeer hoge capaciteit

Deze powerbank van het kwaliteitsmerk Griffin is met zijn 18.200 mAh ontzettend krachtig en heeft zelfs de mogelijkheid om 2 apparaten tegelijk op te laden dankzij zijn 2 USB-poorten. De LED indicatoren geven precies aan hoeveel capaciteit er nog over is, zodat je de powerbank weer tijdig van energie kunt voorzien.

Werkt met alle USB-apparaten!

Je kunt hier heel eenvoudig je eigen USB-oplaadkabel aan bevestigen om je device op te laden. Het maakt dus niet uit wat voor soort of merk smartphone je hebt. Het is zelfs mogelijk om er een tablet mee op te laden! Door de hoge capaciteit van 18.200 mAh hoef je deze mobiele oplader ook niet elke keer op te laden. Je kunt er namelijk 5 keer volledig jouw telefoon (iPhone 8 of vergelijkbaar) en 1 keer jouw tablet (9.7 inch iPad Pro of vergelijkbaar) mee opladen.

Zo simpel werkt het:

1: Laad de powerbank op middels het bijgeleverde micro-USB kabeltje (kan via netstroom of via de USB-poort van je computer)

2: Stop vervolgens je eigen USB-kabel in de powerbank en in het mobiele apparaat

3: Het apparaat wordt opgeladen

Met deze krachtpatser heb je altijd en overal een oplaadpunt bij de hand!

Highlights & specificaties

  • Krachtige Griffin Dual USB Powerbank (18.200 mAh)
  • Must-have voor iedereen met een smartphone of tablet
  • Nooit meer een lege telefoon op het verkeerde moment
  • Werkt met ALLE USB-apparaten (dus ook tablets en camera's)
  • 2 apparaten tegelijk opladen d.m.v. 2 USB-poorten (2.4A en 1A)
  • Herlaadbare Lithium-Ion Batterij - eenvoudig opladen via netstroom of computer
  • Compact formaat, gemakkelijk overal mee naartoe te nemen
  • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
  • GRATIS retourneren (30 dagen bedenktijd)
Toon details Verberg details