Uitverkocht

Handige GPS-Tracker

Niet leverbaar

Met deze GPS-tracker weet je altijd waar je kind uithangt. Of je eigendommen natuurlijk, je kunt hem namelijk overal aan bevestigen!

Het is de angst van iedere ouder; je kind is plotseling verdwenen. Weggelopen, met vriendjes of vriendinnetjes aan het spelen of in het slechtste geval misschien wel meegenomen door iemand anders.. Gelukkig komt het niet vaak voor, maar liever voorkom je dit gewoon. Met deze GPS-tracker weet je altijd waar je kind uithangt. Of je spullen natuurlijk, je kunt hem namelijk overal aan bevestigen!

Geeft meldingen indien nodig

Met zijn bereik van 25 meter lijkt het niet een bijzonder groot bereik te hebben. Als je kind daadwerkelijk van huis loopt, dan gaat hij ongetwijfeld verder dan de aangegeven 25 meter. Maar juist op de momenten dat hij buiten bereik is, geeft de speciale gratis app op je telefoon een melding af, zodat je weet dat er actie van je wordt verwacht. Doordat de app is uitgevoerd met Google Maps weet je altijd exact de tracker terug te vinden!

Bescherm je kind of waardevolle spullen

In feite is dit kleine apparaatje een soort kleine sleutelhanger die je overal aan kunt bevestigen. Bijvoorbeeld de riem van een broek, maar uiteraard ook aan/in andere kostbare spullen, zoals je tas, koffer of voertuig. En natuurlijk wens je niet constant gepiep te horen als het niet nodig is. Daarom heeft de app ook een knopje 'Do not disturb', wanneer je even niet gestoord wil worden bijvoorbeeld!

Met fotofunctie en voice-recorder

De gadget is niet alleen ontzettend handig bij het vinden van kostbaarheden, maar hij werkt ook als afstandsbediening om een foto te maken met bijvoorbeeld je telefoon, eventueel in combinatie met een selfie stick. Dan heb je dus ook geen last meer van vervelende timers! Daarbij beschikt hij ook nog over een voice-recorder. Zo kun je waar dan ook geluidsopnames maken, wij zeggen multifunctioneel!

Tip: Je kunt maar liefst 6 stuks aansluiten via 1 telefoon, schaf vandaag voordelig meerdere stuks aan voor maximale bescherming!

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €29,95
  • Handige GPS-Tracker
  • Verlies kinderen niet meer uit het oog
  • Houdt je kostbaarheden in de gaten
  • Geeft alarmsignaal bij overschrijden 25m
  • Maar liefst 6 stuks aan te sluiten op 1 telefoon
  • Alles in de gaten houden via Google Maps en de handige GRATIS app
  • Veiligheid en bescherming in sleutelhangerformaat!
  • Verzendkosten: slechts €2,95
Toon details Verberg details