Uitverkocht

GPSbird Tracking Device - Volg personen, dieren, voertuigen en spullen overal ter wereld!

Niet leverbaar

GPSbird Tracking Device; volg personen, dieren en voertuigen overal ter wereld – Duidelijke weergave via Google Maps – Met handige SOS-knop!

Zou jij ook zo graag willen weten waar jouw huisdier zich bevindt als je hem niet kunt zien? Of je kinderen, je sleutels, of je koffer? Wat je ook zou willen volgen, het kan allemaal dankzij dit handige apparaatje. Vanaf nu hoef je geen dierbare personen of waardevolle spullen meer te zoeken. Door de nieuwste techniek in deze GPS-tracker ben je altijd op de hoogte van de locatie waar je de tracker aan bevestigd. Na een smsje, of oproep naar de GPS Bird krijg je de exacte locatie direct toegestuurd op Google Maps!

Plaats de GPSbird op de gewenste locatie

Dit handige tracking-apparaatje is gemaakt in een compact en onopvallend design. De tracker is bijvoorbeeld te plaatsen in een motor, scooter, boot, auto of caravan. Handig om altijd te weten waar deze kostbare spullen zich bevinden als je daar geen zicht op hebt. Doordat er een handig opening in de hoek van de tracker is ontworpen kun je hem bovendien ook als sleutelhanger bevestigen, of aan de riem van je huisdier!

Ook leuk: volg je eigen afgelegde routes

Naast het bepalen van de locatie kan de GPSbird nog meer voor jou betekenen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om afgelegde routes, snelheden en vele andere interessante gegevens te meten. Tevens kun je als beheerder ook een ander toegang geven tot de GPSbird en de gegevens.

Welke informatie kunt u achterhalen?

Na het sturen van een smsje, ontvang je gedetailleerde informatie over waar de tracker zich bevindt. Maar hij kan jou ook waarschuwen zodra hij een verplaatsing signaleert, of wanneer deze een door jou afgebakend gebied verlaat. De GPSbird beschikt bovendien over een SOS-knop. Deze knop kan ingedrukt worden in geval van nood. Op het moment dat deze knop wordt ingedrukt krijgt de aan de GPSbird gekoppelde telefoon een berichtje met de melding van het noodsignaal en de locatie van waaruit deze melding is gedaan. Veel toegepast door onder andere brandweermannen en ouderen.

Specificaties:

GPS Tracker

USB oplaadkabel

230V USB oplaadplug

Mini Schroevendraaier voor simkaart plaatsing

Duidelijke en eenvoudige gebruiksaanwijzing

Verpakt in luxe giftbox

Afmeting LxBxH : 52 x 50 x 20 mm

SMS Communicatie

Werking via Google Maps

SOS knop

Geofence

Waarschuwing als batterij bijna leeg is (batterij duur 3-5 dagen)

Universeel te gebruiken met iedere simlockvrije (prepaid) simkaart

Je kunt de GPSbird volgen via een gratis app en op het internet

Highlights & specificaties

  • Slechts €79,95 ipv €199,95
  • Volg personen, dieren, voertuigen en meer overal ter wereld
  • Duidelijke weergave via Google Maps
  • Zeer compact: 52 x 50 x 20 mm
  • Maakt gebruik van de nieuwste technologie
  • Met SOS knop, gekoppelde telefoon krijgt dan een melding
  • Eenvoudig in gebruik
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details