Gillette Scheermesjes (8 stuks) | Keuze uit Mach3, Mach3 Turbo en Fusion

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Vandaag zijn deze 8-packs Gillette scheermesjes voordeliger dan ooit. Een mesje gaat tot wel drie maanden mee, waardoor je je met een 8-pack twee jaar lang kunt scheren voor een schijntje.

€ 44,99  € 12,99

Hoe je het ook wendt of keert; de originele Gillette scheermesjes geven toch echt het allergladste scheerresultaat. Helaas zijn de mesjes enorm duur in de winkel en kiezen veel mensen daarom toch voor een goedkoper alternatief. Maar dat hoeft gelukkig niet meer! Onze inkopers hebben alles op alles gezet om deze spectaculaire aanbieding voor je te regelen. Vandaag zijn deze 8-packs van Gillette voordeliger dan ooit. Een mesje gaat tot wel drie maanden mee, waardoor je je met een 8-pack twee jaar lang kunt scheren voor een schijntje!

8-pack Gillette Mach3 scheermesjes

Het Gillette Mach3 scheersysteem combineert geraffineerde scheertechnologieën die samenwerken als een manueel systeem zodat je je glad en comfortabel kan scheren. Geef jouw scheerstijl een turboboost en maak van scheren een high-end activiteit. De Gillette Mach3 combineert Gillette's 3-voudige scheertechnologie met anti-frictie mesjes die zacht over je huid glijden. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.

8-pack Gillette Mach3 Turbo scheermesjes

Het Gillette Mach3 Turbo scheersysteem combineert geraffineerde scheertechnologieën die samenwerken als een manueel systeem zodat je je glad en comfortabel kan scheren. Geef jouw scheerstijl een turboboost en maak van scheren een high-end activiteit. De Gillette Mach3 Turbo combineert Gillette's 3-voudige scheertechnologie met anti-frictie mesjes die zacht over je huid glijden. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.

8-pack Gillette Fusion scheermesjes

De nieuwe Fusion scheermesjes bevatten 15% dunnere mesjes dan de Fusion en bovendien ook nog eens dichter bij elkaar geplaatst voor een nog beter scheerresultaat. De Gillette Fusion scheermesjes zijn voorzien van dunnere mesjes met een geavanceerde lagere weerstandscoating.De Fusion heeft ook een vernieuwde Precisie Trimmer op de rug. De verbeterde mes stabilisator zorgt voor het behoud van een precieze scheermes afstand voor optimaal comfort. Met meer smeermiddel en een vleugje minerale olie, is de verbeterde Lubrastrip nu ook breder. Na één keer de Fusion mesjes proberen, voelt scheren niet meer als scheren, maar als het glijden over de huid.

Highlights & specificaties

  • XL-pack Gillette Scheermesjes (8 stuks)
  • Keuze uit Mach3, Mach3 Turbo of Fusion
  • Voor een perfect glad scheerresultaat zonder huidirritatie
  • 8-pack; genoeg voor zo'n 2 jaar lang scheren
  • Uiteraard 100% origineel, gegarandeerd!
Toon details Verberg details