Uitverkocht

Luxe Serrano Schouderham 4kg | Een ware traktatie

Niet leverbaar

Elke borrel of etentje wordt gegarandeerd een succes met deze Spaanse serrano schouderhammen van maar liefst 4 kg.

Speciaal voor de mensen die graag een ware traktatie op tafel willen neerzetten hebben we vandaag een heel bijzondere deal voor jullie geregeld. Elke borrel of etentje wordt gegarandeerd een succes met deze Spaanse serrano schouderhammen van maar liefst 4 of 6 kg.

Een unieke, met zorg bereide delicatesse

Jabugo, Spanje. In dit eeuwenoude stadje zijn het vooral de luxe serranohammen waarvoor toeristen kilometers omrijden. Waarom? Omdat deze hammen zo uitmuntend lekker zijn! Alles draait hier om het bereiden van topkwaliteit hammen die overal als zoete broodjes over de toonbank gaan. De zorg waarmee de ham wordt bereid, het gebied waar de varkens vrij rondlopen, het unieke klimaat en de manier van het drogen van de hammen zijn allemaal van invloed op de smaak. Het resultaat: een product dat overal wordt geroemd en doorgaans vrij prijzig is. Maar vandaag niet! Met een flinke Koopjedeal-korting kun je deze overheerlijke hammen vandaag voor een schijntje op de kop tikken.

Optioneel: inclusief houten hamhouder

Wanneer je deze overheerlijke hammen haalt is het natuurlijk wel zo fijn als je eenvoudig kan snijden. Deze hamhouder is ontworpen zodat je makkelijk en handig ham kan snijden. De ham houder heeft een V-vorm en houdt je ham onder- en bovenin vast. De hamhouder heeft twee vasthoudschroeven om de ham vast te houden en te centreren op een comfortabele, snelle en veilige manier.

Highlights & specificaties

  • Luxe serrano schouderham (4 kg)
  • Een ware traktatie voor bij het (kerst)diner of een borrel met vrienden en familie
  • De ham is licht gezouten
  • Met zorg gedroogd in traditioneel drooghuis
  • 15 maanden gerijpt
  • Vacuümverpakt en daardoor extra lang houdbaar
Toon details Verberg details