Uitverkocht

Gero Allure Koekenpannen

Niet leverbaar

De Gero Allure is een stijlvolle koekenpan die goudbruin resultaat levert op elke warmtebron (zelfs inductie).

Een smakelijke maaltijd heeft naast bereidingstijd ook goed materiaal nodig. Naast pollepels, messen en snijplanken zijn goede pannen meer dan essentieel voor het succes. Aangezien één van onze inkopers een fervent koker is, heeft hij zijn best gedaan om een deal te maken met het kwaliteitsmerk Gero. En dat is gelukt! Wij mogen hierdoor deze Gero Allure koekenpannen verkopen voor nog niet eens de helft van de reguliere winkelprijs. Maar wees er wel op tijd bij, want voor deze prijs kan het erg hard gaan met onze voorraad!

Perfecte warmteverdeling

De Gero Allure is een stijlvolle koekenpan die goudbruin resultaat levert op elke warmtebron (zelfs inductie). Deze koekenpannenserie laat zien dat hoogwaardige kwaliteit en een betaalbare prijs eenvoudig samen kunnen gaan. De Allure koekenpannen zorgen voor veel gebruiksgemak in de keuken. De 3,5 mm dikke aluminium koekenpannen zijn voorzien van een volledig roestvrijstalen bodem. Dit zorgt voor een goede en gelijkmatige warmteverdeling en resulteert in perfecte bakresultaten. De pan is tevens voorzien van een prachtige kunststof handgreep met een ergonomische vorm. Deze greep blijft daarbij langer koud en dat brengt net wat extra veiligheid in de keuken.

Geschikt voor olie/vetvrij koken

De hoogwaardige Teflon Classic plus coating (PFOA-vrij geproduceerd) beschermt niet alleen tegen het aanbakken en vastplakken, maar draagt ook bij aan een vetarm dieet. Oliën en vetten kunnen namelijk tot een minimum worden beperkt. De pannen kunnen na gebruik eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser en ze zijn geschikt voor gebruik in de oven (tot 160°C). Met de Allure koekenpan kun je alle kanten op. Van snelle éénpersoonsgerechten tot uitgebreide familiediners – voor de Allure is het allemaal een koud kunstje!

Highlights & specificaties

  • Gero Allure Koekenpannen
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Hoogwaardige Teflon® Classic Plus anti-aanbaklaag (PFOA vrij)
  • 3,5 mm aluminium pan met volledig roestvrijstalen bodem zorgt voor snelle en gelijkmatige opwarming
  • Veilig bakken dankzij de stevige, kunststof greep die koel blijft
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Ovenvast tot 160°C
  • Onmisbaar in ieder huishouden!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details