Uitverkocht

Lichtgewicht gepolariseerde sport zonnebril met 5 verschillende lenzen

Niet leverbaar

Ideaal voor outdoorsporten zoals hardlopen en fietsen. Het wordt geleverd inclusief 5 verwisselbare glazen.

Product informatie

Sport jij graag buiten als het zonnetje schijnt? Ben je van plan om deze zomer veel te gaan fietsen? Dan is dit een perfecte deal voor jou! Deze lichtgewicht sportbril is ideaal voor outdoorsporten zoals hardlopen en fietsen. Alleen vandaag voor maar €19,95 in plaats van de €79,95 die je in de winkel zou moeten betalen...

Functioneel en zeer compleet

De sportbril wordt geleverd met 5 verschillende kleuren glazen, een koord voor om het hoofd, een touwtje zodat de bril om de nek kan blijven hangen en een schoonmaak doek zodat de bril altijd optimaal zicht heeft. Daarbij is de bril voorzien van een rubberen neusbrug, wat er voor zorgt dat de bril niet afglijdt tijdens het sporten!

Optimale bescherming!

Dankzij de gepolariseerde glazen zijn jouw ogen optimaal beschermd tegen de felle zon. Bovendien kijkt dit ook fijner omdat je oog minder vervelende prikkels te verduren krijgt. Maar ook de bril zelf is goed beschermd! Er wordt namelijk een harde brillenkoker meegeleverd, dit zorgt er voor dat de bril niet zal beschadigen waneer je even niet aan het sporten bent. De harde brillenkoker biedt niet alleen opbergruimte voor de bril zelf, maar ook voor de bijgeleverde glazen. Deze kun je eenvoudig meenemen zodat je ook tijdens het sporten kan kiezen voor de verschillende kleuren glazen!

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €79,95
  • Lichtgewicht outdoor sportbril
  • Perfect voor outdoorsporten zoals hardlopen en fietsen
  • Geleverd met 5 verschillende kleuren glazen
  • Erg licht, slechts 35 gram
  • Glijdt niet af tijdens het sporten
  • Verzendkosten: slechts €5,95, vanaf €75 gratis verzending!
Toon details Verberg details