Uitverkocht

Comfortabel Gelkussen

Niet leverbaar

Dit comfortabele gelkussen tovert iedere autostoel, rolstoel, tuinstoel of schommelstoel om in een heerlijke relax fauteuil.

Heb jij last van je rug of billen als je in de auto of op een harde stoel zit? Of merk je dat je steeds meer lichamelijke klachten krijgt? Dan hebben wij een oplossing voor je! Dit gelkussen tovert iedere autostoel, rolstoel, tuinstoel of schommelstoel om in een heerlijke relax fauteuil. De revolutionaire combinatie van schuim en gel zorgen voor optimale ondersteuning, precies wat jouw lichaam nodig heeft!

Must-have voor iemand met een zittend beroep

Een slecht kussen kan een hoop lichamelijke klachten opleveren. Een pijnlijke rug, schouders en nek en dan wordt jouw humeur nog buiten beschouwing gelaten. Vooral als je een zittend beroep uitoefent, zoals op kantoor of in de vrachtwagen kan de constant zelfde positie leidden tot een pijnlijk achterwerk. Dankzij de twee schuimlagen met daartussen een gellaag zorgt het gelkussen ervoor dat deze klachten worden beperkt.

Minder last van lichamelijke klachten

Rug-, schouders- en nekklachten komen voornamelijk door een slechte ondersteuning van het lichaam. Het gelkussen ondersteunt het lichaam daar waar nodig en verdeelt jouw gewicht gelijkmatig. Hierdoor ontstaan er geen grote drukpunten.

Ook handig voor in rolstoelen

Het gelkussen is met zijn afmetingen van 46 x 36 x 8 cm ook uitermate geschikt om in rolstoelen te leggen. De wollen toplaag zal jou het gevoel geven alsof je op de wolken zit!

Highlights & specificaties

  • Comfortabel Gelkussen
  • Voor een perfecte ondersteuning van het lichaam
  • Vermindert lichamelijke klachten
  • Geschikt voor alle stoelen
  • Must-have voor mensen met een zittend beroep
  • Ook voor in de auto
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details