Uitverkocht

Gelaagd beschermglas voor iPhone, Samsung en iPad

Niet leverbaar

Dit beschermglas voor je smartphone of tablet is zo sterk dat geen kras of barst het scherm van jouw dure smartphone of tablet kan bereiken.

Leuk hè, die smartphones en tablets? We zijn er allemaal verslaafd aan, maar oh wee als er wat mee gebeurt. Je weet wat pas hoe afhankelijk je van zoiets bent, wanneer het stuk gaat. En helaas, zit een ongelukje echt in maar een heel klein hoekje. Het beeldscherm is niet alleen het meest vatbaar, maar is ook het prijzigst, wanneer je die moet vervangen. Dus zorg dat jouw smartphone scherm écht tegen een stootje kan!

Tip: bekijk dit filmpje

Je smartphone is beschermd

Dit ultrasterke, maar ultradun laagje gelaagd veiligheidsglas beschermt jouw smartphone of tablet als de beste. Het beschermglas hecht zich over het hele scherm van je smartphone, zodat het een goede houvast heeft. Luchtbubbels worden vanzelf weggewerkt, dus daar hoef je je niet druk over te maken. De touch-functionaliteit van het scherm blijft gewoon in tact en het beeld blijf je gewoon helder zien. Je hoeft je alleen maar minder zorgen te maken.

Maakt het scherm van je smartphone onverwoestbaar

Het beschermglas is zo sterk dat geen kras of barst het scherm van jouw smartphone of tablet kan bereiken. Zelfs al zou je er met een hamer op slaan, met stanleymesje erop snijden, met spijkers krassen of er een paar druppels water of olie op laten vallen. Dat dringt allemaal niet meer door tot jouw scherm! Tussen de twee lagen glas is een laag plastic geperst, dus zou jouw smartphone vallen, dan kan het schermglas wel barsten, maar het laag plastic houdt de boel nog steeds bij elkaar. En de smartphone zelf is geheel ongeschonden! Zo'n krachtige bescherming is je smartphone toch wel waard?!

Beschikbaar voor (OP=OP):

- iPhone 4 (4S)

- iPhone 5 (5S)

- iPhone 6 en 6+

- Samsung S4

- Samsung S5

- Samsung S6

- iPad 2/3/4

- iPad Mini

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €5,95 ipv €39,95
  • Gelaagd beschermglas voor smartphone of tablet
  • Beschermt tegen krassen, barsten en vocht
  • Geschikt voor iPhone 4/5/6, Samsung S4/S5/S6, iPad 2/3/4 en iPad Mini
  • Als jouw soort er niet tussen staat, dan is deze helaas niet (meer) beschikbaar
  • Maakt het scherm van je smartphone of tablet onverwoestbaar
  • Eenvoudig te plaatsen; zelfhechtend en verwijderd zelf de bubbels!
  • Ultradun; nergens last van
  • Het beeld blijft super helder; je merkt niet dat het beschermglas erop zit
  • Verzendkosten: €2,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details