Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Gazonbeluchter Sandalen

Haushalt

Gazonbeluchter Sandalen

Haushalt

1 - 3 werkdagen

Zorg voor een prachtig gazon met deze Gazonbeluchter Sandalen. Belucht stap voor stap en bevorder de groei van uw grasveld!

Je bespaart €34,- -85%

39,99

5,99

In winkelmand

Informatie Gazonbeluchter Sandalen

Is het gras bij de buren altijd groener? Met deze sandalen zorg je ervoor dat ook jouw gazon er op zijn best bij ligt! Jouw gazon groeit optimaal wanneer het voldoende zuurstof krijgt. Het kan echter voorkomen dat de grond op bepaalde plekken dichtslaat, wat zorgt voor een opstapeling van kooldioxide en zo kan het water niet, of niet volledig, naar de wortels van de grassprieten. Voorkom dit! Bind de sandalen onder je schoenen en belucht stap voor stap en heel gemakkelijk je gazon!

Waarom beluchten zo belangrijk is
Om je gazon er zo goed mogelijk uit te laten zien en optimaal te kunnen laten groeien is het van belang dat je je gazon belucht. De wortels van grassprieten hebben lucht nodig, zoals alle planten, omdat dit het opnemen van water en voedingsstoffen bevordert. Als er niet voldoende lucht bij de wortels van uw gazon komt heeft dit vaak als gevolg dat deze niet goed te werk kunnen gaan om het gras gezond en groen te houden. Voorkom dof of verkleurd gras door het te beluchten. Dit kun je heel eenvoudig doen met deze sandalen.

Wanneer gazon beluchten?
Bij het overgrote gedeelte van alle gazons zijn er enkel een paar gedeeltes die meer aandacht nodig hebben voor het beluchten van de grond. Het is dus niet noodzakelijk het gehele gazon te beluchten, alhoewel dit wel de gezondheid van het gazon bevordert en zorgt voor stevige en vooral mooie grassprieten. Geef wat extra aandacht met beluchten van de grond als de grasmat niet meer mooi oogt, ofwel een doffe kleur heeft of bruin kleurt.

Er zijn twee soorten gras, namelijk gras dat in de warme maanden groeit en gras dat in de koude maanden groeit. Gras dat groeit in de warme maanden kan het beste einde van de lente of begin van de zomer worden belucht. Gras dat groeit in de koude maanden kan het beste in de herfst worden belucht.

Overige informatie
Materiaal schoenbord: polypropyleen (PP)
Materiaal bandjes: Polyester
Lengte spijkers: ca. 5 cm

Aanpasbaar voor vrijwel alle schoenmaten.

Specificaties

Type Gazonbeluchter
Afmeting 13,5 x 30 x 8,5 cm
Schrijf een beoordeling


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

12,99

16 of 32 Pack Opzetborstels

29,99

7,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze