Uitverkocht

Originele Gillette Fusion Proglide Houder + 1 Mesje

Niet leverbaar

Met Gillette Fusion Proglide scheer je glad en comfortabel, keer op keer opnieuw.

Wat krijg je als je het meest geavanceerde scheersysteem Fusion in een nóg nieuwer en beter jasje steekt? Juist, dan krijg je de meest effectieve en comfortabele scheerervaring ooit! De Gillette Fusion Proglide is hét scheersysteem van dit moment, en vandaag kun je bij Koopjedeal zelf ontdekken wat daarmee bedoeld wordt. Vandaag ontvang je per bestelling 1 Gillette Fusion Proglide houder en één mesje, uiteraard volledig origineel, voor slechts €6,95 - profiteer van een hoop korting!

Een ongekend scheercomfort

Ze zijn goed bezig daar bij Gillette. De Gillette Fusion Proglide mesjes zijn voorzien van een nieuwe stabilisator die zorgt voor een optimale ruimte tussen de mesjes en bovendien zorgt het er tegelijkertijd voor dat de mesjes zich perfect aanpassen aan de contouren van het gezicht. Ook is de precisietrimmer verbeterd, om de lastige plekjes goed te kunnen bereiken. Er is zelfs een microchip ingebouwd die kalmerende micro-pulsaties afgeeft die voor een ongekend scheercomfort zorgen. Deze is overigens volkomen veilig onder de douche te gebruiken!

Overal is aan gedacht

Ook de hendel van de houder is aanzienlijk verbeterd. De ergonomische grip maakt een betere controle mogelijk en zorgt er tevens voor dat het water onder de douche of de kraan beter wordt weggeleid. Ook de formule van de lubrastrip heeft een makeover gehad, de mineraalolie en gladmakende polymeren maken de huid zacht zodat de mesjes eenvoudig over de huid glijden. Als klap op de vuurpijl zorgt het gestroomlijnde schuimverdeelsysteem ervoor dat het overtollige scheerschuim weer verdeeld wordt over de huid. Dit om optimaal contact met de mesjes te behouden. Met Gillette Fusion Proglide scheer je glad en comfortabel, keer op keer opnieuw!

Wij bieden vandaag ook 8-packs Gillette Fusion mesjes aan, klik HIER om direct naar deze pagina te gaan.

Highlights & specificaties

  • Originele Gillette Fusion Proglide Houder + 1 Mesje
  • Past ook op de Gillette Fusion houder
  • Met verbetere mesjes en precisie trimmer
  • Ergonomisch handvat voor een optimale greep
  • De lubrastrip verzorgt de huid optimaal
  • Voor een perfect glad scheerresultaat!
  • Verzendkosten: €3,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details