Uitverkocht

Franse Druiven

Niet leverbaar

-

Product informatie

De lente is inmiddels weer in volle gang, de hoogste tijd dus om je tuin flink onder handen te nemen! Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. We bieden vandaag ontzettend fraaie Franse druiven aan die jouw tuin van een nieuw stukje groen en uitstraling kunnen voorzien! En dat slechts voor nog geen €8 per plant - pak die kans, want dit is het moment om te gaan planten!

Heerlijke druiven uit eigen tuin kweken

De Franse druiven bieden we vandaag aan in pakketten van 3, 6 en 9 stuks waarbij je in ieder pakket 1 witte, 1 rode en 1 blauwe druivenplant krijgt. Bij de sets van 6 en 9 stuks krijg je nog eens een extra hoge korting! De klimplanten zijn niet alleen erg leuk om te zien met hun druiven er aan, de druiven zijn ook nog eens eetbaar - een heerlijke & gezonde snack. Je kunt als je wil zelfs je eigen wijngaardje gaan kweken!

Vereist weinig onderhoud

De druivenplanten worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een hoogte van ongeveer 35 cm. Ze kunnen zowel in een kuip als in volle grond geplaatst worden. De plant houdt van een vochtdoorlatende en humusrijke grond (mediterrane potgrond). Aan het einde van de herfst verkleuren de bladeren langzaam en zal de plant langzaam zijn bladeren verliezen. Ze hebben weinig onderhoud nodig en kunnen buiten overwinteren, ze zijn namelijk winterhard tot -15 graden celsius!

Groeit erg snel

De druiven houden absoluut van een warme en zonnige standplaats. De allerbeste plek voor een druif is tegen een muur of schutting op het zuiden. Zo kan hij heerlijk snel klimmen en groeien. In de zomer dien je hem wel regelmatig water te geven, indien gewenst kun je de plant in januari ook snoeien. Veel plezier met deze Franse druiven!

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €24,95 ipv €49,95
  • Franse Druiven; puur genieten!
  • Prachtige klimplanten met heerlijk eetbaar fruit
  • Keuze uit een set van 3, 6 of 9 stuks
  • Kan zowel in kuip als volle grond gehouden worden
  • Weinig onderhoud nodig
  • Geeft je tuin direct een stuk meer aanzien!
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details