Uitverkocht

Follicle Lab Haargroeimiddel

Niet leverbaar

Follicle lab is een haargroeimiddel waarmee je een natuurlijke haargroei bevordert door de haarwortels grondig aan te pakken.

Bijna iedereen krijgt op den duur last van het slapper worden of het verliezen van haar. Zowel mannen als vrouwen. Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar in alle gevallen wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Daar is een oplossing voor, want met Follicle Lab stimuleer je de haargroei en maak je het bestaande haar gezonder!

Tip: Bekijk onderstaande video!

Verbetert de haarconditie

Er zijn allerlei redenen aan te wijzen voor het verslechteren van onze haarconditie. Drukte, stresssituaties, een onvolledig voedingspatroon, wisseling van seizoenen, herstel na ziekte, na de zwangerschap, of gewoon ouderdom. Al deze punten kunnen er voor zorgen dat je haargroei tijdelijk of langdurig verstoord raakt. Je lichaam kan dan dus wel wat stimulans gebruiken, dat is waar dit product om de hoek komen kijken!

Pakt de haarwortel grondig aan

De haarwortel is het centrum van de haargroei. Gezond haar begint daarom bij de haarwortel. Alleen een gezonde haarwortel produceert sterk, vol en gezond haar. De 3 verschillende producten van Follicle Lab pakken daarom de haarwortel grondig aan met onder andere het middel CapiGro Complex. Zo hou je de haarwortel gezond en bevorder je een gezonde haargroei van binnenuit! Je gebruikt het in 3 verschillende stappen:

-Stap 1: De versterking. De Follicle Stimulating Shampoo is een rijke, sulfaatvrije reiniging die je helpt de microcirculatie op de hoofdhuid te stimuleren.

-Stap 2: Het herstel. De speciale spray voor een grotere haardichtheid met CapiGro Complex is een geheel natuurlijk product zonder bijwerkingen.

-Stap 3: De vernieuwing. Het stimulating serum is ontwikkeld om de hoofdhuid wakker te schudden en aan te zetten tot natuurlijke haargroei door de conditie van de haargroei te optimaliseren.

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €89,95
  • Follicle Lab Haargroeimiddel
  • Bevordert een natuurlijke haargroei in 3 simpele stappen
  • Voor sterk, vol en gezond haar
  • Uitgebalanceerde formule met enkel natuurlijke ingrediënten
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Wetenschappelijk bewezen, gegarandeerd resultaat!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details