Uitverkocht

Flexibele USB LED-Notebooklamp - Creëer eenvoudig extra licht op je bureau of werkplek!

Niet leverbaar

Flexibele USB LED-Notebooklamp die eenvoudig extra licht op je bureau of werkplek creëert

Zit jij ook nog wel eens tot in de late uurtjes aan je bureau te werken? Er zijn van die avonden en nachten die eigenlijk te kort zijn omdat je nog veel werk te verzetten hebt. Het zou daarom dus wel fijn zijn als je in ieder geval kunt zien waar je mee bezig bent, en dat kan met deze flexibele USB LED-notebooklamp. Je plugt hem simpelweg in een nog vrije USB-poort en je hebt direct verlichting op maat! Dat is toch een heel stuk leuker en ruimtebesparender dan die lompe bureaulamp..

Ontzettend praktisch

Met deze LED notebook lampen creëer je eenvoudig extra licht op je bureau. Je verbindt de lamp met een USB-poort op bijvoorbeeld je laptop of PC waarna de 10 heldere LED lampjes gaan branden. Je kunt het flexibele snoer heel eenvoudig in de juiste positie of vorm plaatsen zodat je het licht precies daar krijgt, waar je het nodig hebt. Extra handig dus als de USB-poorten van je laptop aan de achterkant zitten!

Zeer energiezuinig

De 10 LED's worden aangedreven doordat je simpelweg het USB-uiteinde in een nog vrije poort plugt. Wat betekent dit? Juist, dat het ontzettend energiezuinig is! Ook in dit opzicht is dat dus een hele verbetering ten opzichte van zo'n bureaulamp!

Ook te gebruiken met een externe batterij

Indien je beschikt over een externe batterij met een USB-poort, is de notebooklamp hierop ook prima aan te sluiten. Niet alleen is hij handig en flexibel, hij is ook uiterst handzaam zodat hij geen onnodige ruimte inneemt op je bureau en er niets in de weg staat. Dankzij het compacte formaat neem je hem ook gemakkelijk overal mee naartoe. Dit is een echte must-have voor op ieder bureau!

Specificaties

-10 heldere LED's aangedreven door USB

-Totale lengte: 42 cm

-Lengte flexibele hals: 22 cm

-Aluminium behuizing

Highlights & specificaties

  • Slechts €4,95 ipv €19,95
  • Flexibele USB LED-Notebooklamp
  • Bevat 10 heldere LED's
  • Eenvoudig in de gewenste positie te vormen dankzij de flexibele hals
  • Zeer energiezuinig
  • Eenvoudig te verbinden via USB
  • Ook geschikt voor het gebruik met een externe batterij
  • De perfecte accessoire voor op je bureau!
  • Verzendkosten: slechts €1,95
Toon details Verberg details