Flat Mop met Zelfreinigend Mechanisme | Efficiënt en snel dweilen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

We genieten allemaal van een schoon en fris huis, maar het dweilen dat hieraan voorafgaat kan nog wel eens een enorm gedoe zijn. Vanaf nu is dat verleden tijd!

€ 49,99  € 17,99

Huishoudelijke klusjes zijn vast je hobby niet. Dweilen is vaak een tijdrovende bezigheid. Je kunt vast wel leukere dingen bedenken om te doen met je tijd. Maak het jezelf daarom zo gemakkelijk mogelijk met deze zelfreinigende flat mop. Deze mop is sterk absorberend en efficiënt tegen vuil en zelfs haren. We zullen niet zeggen dat dweilen nu leuk wordt, maar het gaat in elk geval een stuk sneller en effectiever. Zo hou je meer tijd over voor Netflix of andere bezigheden!

Hygiënisch

Lekker genieten van een schone vloer wil toch iedereen? Deze dweilmop is zelfreinigend en wordt geleverd met een emmer die is voorzien van twee reservoirs. Zo dweil je nooit meer met vies water. Door de reinigingsgleuf maak je de mop schoon in een paar seconden. Tot slot zit er ook nog een dweil hulpstuk bij voor effectief dweilen onder meubels. Zo dweil je een stuk hygiënischer en is je vloer echt schoon.

Nooit meer uitwringen

Vind je het uitwringen van de dweil ook het vervelendste karweitje? Dat is verleden tijd met deze dweilmop. Het speciale droogcompartiment in de emmer zorgt ervoor dat wringen niet meer hoeft. Dweilen gaat zo niet alleen sneller, maar is ook minder belastend voor je rug. Zelfs laminaat kun je nu makkelijker schoonmaken, want overtollig water wordt ook meteen verwijderd.

Optioneel verkrijgbaar incl. 4 extra pads

De pads zijn gemaakt van microfiber en hierdoor 3 keer effectiever dan katoen. Zo verwijder je alle bacteriën en ziektekiemen nog grondiger. Daarbij is de pad ook wasbaar. Zo blijft de vloer schoon voor de hele familie en kun je bijna van de vloer eten. Bij deze mop wordt er standaard 1 pad meegeleverd. Maar je kunt er optioneel nog vier bij krijgen voor een kleine meerwaarde. De pads kunnen in de wasmachine. Zo heb je altijd een schone pad tot je beschikking, terwijl de andere gewassen wordt.

Highlights & specificaties

  • Flat Mop met Zelfreinigend Mechanisme | Efficiënt en snel dweilen
  • Geschikt voor alle soorten vloeren en oppervlakken!
  • Emmer met twee aparte compartimenten voor schoon en vies water
  • Licht in gebruik en makkelijk op te bergen
  • Ergonomisch ontwerp en systeem; ontlast je lichaam
  • Geleverd inclusief 1 pad en optioneel nog 4 extra pads verkrijgbaar
Toon details Verberg details