Uitverkocht

Flamingo FA922 Bewakingscamera

Niet leverbaar

Met deze bewakingscamera heb je overal ter wereld real-time belden via je smartphone of tablet. Het is voorzien van bewegingsdetectie en zelfs in het donker heb je duidelijk beelden dankzij IR-LED.

Er wordt tegenwoordig vaker ingebroken dan ooit tevoren. We zullen je de jaarcijfers besparen, maar het is op dit moment zeker geen overbodige luxe meer om jezelf, je gezin en je eigendommen beter te beschermen. Stap 1 in dat proces is een degelijke bewakingscamera aanschaffen. Met deze deal helpen we je daarbij een handje op weg, want deze Flamingo Bewakingscamera is een echte topper in zijn soort. Voor slechts €69,95 kun je hem vandaag bij ons bestellen - profiteer van veel korting!

Alles optimaal in de gaten houden

Deze camera is perfect geschikt om je woning of kantoor te beveiligen en monitoren. Alle beelden die de camera maakt zijn in optimale kwaliteit (720p HD!!) zodat je mogelijke ongewenste gasten en activiteiten haarscherp kunt waarnemen. Via de meegeleverde software zijn de beelden eenvoudig op te slaan, en waar nodig terug te kijken. Je kunt zelfs een melding via de e-mail krijgen wanneer er (ongewenste) beweging plaatsvindt. Hoe handig is dat?!

Zeer eenvoudig in gebruik te nemen

Het installatieproces is zeer eenvoudig te noemen. Je hoeft enkel een QR-code te scannen en de camera is gereed voor gebruik. Je hebt niet te maken met bedrading en hoeft dus zeker geen expert te zijn om het product aan de praat te krijgen. Als je toch ergens niet uit komt dan is het zelfs mogelijk om online support te krijgen. Een kind kan de was doen!

Met vele handige functies

Deze camera is voorzien van allerlei moderne snufjes en handige functies. Dankzij zijn IR-LED technologie kun je ook in het donker alles in de gaten houden. De camera biedt zicht in het duister tot wel 10 meter ver, en dat ook nog eens haarscherp! De camera is altijd en overal toegankelijk door de app op je smartphone of tablet te installeren. Zo kun je altijd met een gerust hart de deur uit gaan, natuurlijk ook als je op vakantie gaat. Overal ter wereld real-time beelden via je smartphone of tablet, wel zo'n veilig idee!

Specificaties

-Kleur: zwart

-Gebruik: binnen

-Type verbinding: LAN

-Bewegingssensor met melding: ja

-Nachtvisie/infrarood: 10 meter

-Monitor via tablet en smartphone: ja

-Resolutie: 1280 x 720 HD / 640x480 (VGA)

-Video-indeling: H.264

-Voeding: 12V / 1A (inclusief)

-Aantal frames: 25 - 30fps

-Type sensor: CMOS

Highlights & specificaties

  • Slechts €69,95 ipv €179,95
  • Flamingo FA922 Bewakingscamera
  • Piekfijne 720p HD beeldkwaliteit
  • Zelfs in het donker duidelijke beelden dankzij IR-LED
  • Overal ter wereld real-time beelden via Smartphone of Tablet (gratis APP)
  • Uiteraard op beelden op te slaan!
  • Zeer eenvoudig in gebruik te nemen
  • Met vele handige functies zoals bewegingsdetectie met melder
  • Garantie: 3 jaar
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details