Uitverkocht

Figuurcorrigerend shirt voor mannen – Buikspieren corrigeren, ondersteunen en trainen – Stimuleert de bloeddoorstroming - Direct 5 tot 10 kilo slanker lijken! -Maat: L

Niet leverbaar

-

Product informatie

Er goed willen uitzien is niet meer iets dat alleen vrouwen bezig houdt. Ook de man van tegenwoordig hecht er veel waarde aan om goed voor de dag te komen. Deze corrigerende ondershirts voor de man helpen je alvast een stap vooruit. Profiteer van deze prachtige deal mannen!

Comfortabel ondershirt met gunstige bijwerkingen

De shirts zijn gemaakt van een zeer comfortabele, rekbare en hypoallergene stof. Het ontwerp van dit shirt is zo gemaakt dat de buik strakgetrokken wordt, maar denk maar niet dat je dan alleen maar doet alsof je een platte buik hebt. Je werkt ook écht aan een plattere buik, wanneer je deze shirts draagt!

Elke dag vanzelf trainen zonder de oefeningen

Terwijl de buikspieren gecorrigeerd worden, zullen ze ook ondersteuning krijgen van dit shirt én train je ze ook nog eens! Dat zijn nog eens leuke bijkomstigheden. De bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en daardoor wordt overtollig vet sneller afgebroken. Het helpt je dus ook nog eens afvallen! En dat terwijl je alleen al door het dragen van dit shirt ook al 5 tot 10 kilo lichter lijkt. Win-win situatie dus. Je draagt dit shirt gewoon als ondershirt en zo kun je dagelijks aan je lijf werken zonder dat je daarvoor hoeft te sporten!

Beschikbare maten

-M: lengte shirt 56 – 61 cm en omtrek (buik) 101 – 120 cm

-L: lengte shirt 58 – 63 cm en omtrek (buik) 121 – 140 cm

-XL: lengte shirt 60 – 65 cm en omtrek (buik) 141 – 160 cm

-Kleur: Wit

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €49,95
  • Figuurcorrigerend herenshirt
  • Beschikbaar in meerdere maten
  • Direct een plattere buik
  • Corrigeert, ondersteunt en traint de buikspieren
  • Stimuleert de bloedsomloop en breekt vet sneller af
  • Lijk direct 5 tot 10 kilo lichter!
  • Verzendkosten: slechts €1,95
Toon details Verberg details