Uitverkocht

Fietscomputer met 13 verschillende functies

Niet leverbaar

Deze fietscomputer is bijzonder eenvoudig te monteren en past op iedere fiets. Door het heldere LCD-display kun je alle gegevens op ieder moment goed aflezen.

Wil jij ook graag je (fiets)tochten in kaart brengen of analyseren? Dan kun je niet zonder een goede fietscomputer. Wij bieden vandaag dit uitstekende model aan voor slechts €14,95. Dat is een wel heel bescheiden prijsje voor zo'n compleet apparaat!

Simpel en doelgericht

Fietsen is altijd leuk en goed voor je gezondheid, maar met deze fietscomputer is het nog interessanter. Zo kun je bijvoorbeeld je huidige snelheid in de gaten houden, maar ook je gemiddelde en maximale snelheid van je hele rit. Als je meer interesse hebt in de afgelegde afstand dan is het ook mogelijk om dat in kaart te brengen. Zowel van de huidige rit, als de totale kilometerstand in de vorm van een odometer. Daarnaast zijn er nog vele andere functies waar je van kunt profiteren.

De handigste gadget voor op de fiets

Deze fietscomputer is bijzonder eenvoudig te monteren en past op iedere fiets. Door het heldere groene LCD-display (4 x 3 cm) kun je de gegevens op ieder moment goed aflezen. En dat is niet onbelangrijk, want zo kun je je aandacht bij het verkeer of de mooie omgeving houden. De fietscomputer wordt keurig bij je thuis afgeleverd, compleet met alle toebehoren. Na ontvangst kun je er direct mee aan de slag! Of je nou actief aan het (sport)fietsen bent, of gewoon af en toe een tochtje maakt; deze fietscomputer is een zeer leuke en nuttige gadget voor op de tweewieler.

Functies:

- SPD: Huidige snelheid

- ODO: Kilometerstand

- DST: Reisafstand

- MXS: Maximale snelheid

- AVS: Gemiddelde snelheid

- TTM: Totale reistijd

- TM: Reistijd

- RAT: Gefietste tijd

- CLK: Klok (12U / 24U)

- SW: Stopwatch

- Temperatuur

- Slaapstand en onderhoudsalert

- Met indicatielampje voor de batterij

Highlights & specificaties

  • Fietscomputer met 13 functies
  • Brengt perfect al je fietstochten in kaart
  • Bekijk o.a. je snelheid, afgelegde afstand en nog veel meer
  • Geleverd inclusief alle toebehoren
  • Helder en makkelijk af te lezen LCD-display
  • Eenvoudig te monteren (past op iedere fiets)
  • Ideaal voor de recreatieve en de sportieve fietser
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!).
Toon details Verberg details