Uitverkocht

Exclusieve XL Dwergdadelpalmbomen voor in huis

Niet leverbaar

Deze prachtige Dwergdadelpalmbomen zorgen ervoor dat de omgeving waarin je zit direct een stuk meer sfeer krijgt.

Het duurt nog wel even voordat het lente is, waardoor de bomen er nog wel een poosje kaal bij staan. Dat trieste uitzicht vanuit het raam vraagt om een vrolijke en vooral groene woonkamer, slaapkamer of kantoor. Deze prachtige Dwergdadelpalmbomen zorgen ervoor dat de omgeving waarin je zit direct een stuk meer sfeer krijgt.

Zeer exclusief

De Phoenix Roebelenii komt oorspronkelijk uit Zuid-Oost-Azië en staat ook wel bekend als de Dwergdadelpalm. Zoals zijn naam al doet vermoeden is het familie van de palmsoorten, maar in tegenstelling tot zijn grote broers (Canarische dadelpalm - Phoenix Canariensis) wordt de Roebelenii een stuk minder groot. In de open natuur zal hij maximaal 3 meter hoog worden. Kenmerkend aan deze palm is zijn stoere stam en robuuste kop. In zijn natuurlijke omgeving groeit hij langs rivieren, dit houdt dan ook in dat hij veel water nodig heeft, voorkom dus ten alle tijden dat de grond helemaal droog komt te staan. Als je dit wel doet zal hij snel minder mooi worden qua uiterlijk. Verder is het een sterk luchtzuiverende plant, dus naast een mooie boom, heb je ook nog een functionele boom die zorgt voor meer zuurstof in de lucht. Dit vermindert o.a. problemen aan de luchtwegen, ogen en hoofdpijn.

Geef je interieur een tropische uitstraling

De Roebelenii houdt van de zon, hij kan het dan ook prima hebben om vol in de zon te staan. Dus als je een raam op het zuiden hebt kan hij daar prima staan. In de zomer kan hij ook buiten staan, maar zet hem nooit direct vol in de zon/warmte, laat hem geleidelijk wennen aan het verschil. Deze palm is niet winterhard, dus voorkom dat hij in de winter buiten staat. Het gevolg van het feit dat hij veel zon kan hebben is dat hij veel water nodig heeft, hou dit dan ook altijd goed in de gaten en zorg dat de grond nooit droog komt te staan. Om hem een groeiboost te geven kun je hem in de zomer 1x per 2 weken wat extra (palm)voeding geven.

Oplopende korting bij 2 stuks

De palmen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van 70 tot 80 cm. Als je gaat voor een set van 2 stuks kun je ook nog eens een extra korting tegemoet zien!

- 1 XL Dwergdadelpalmboom - vandaag slechts €24,99 ipv €69,99

- 2 XL Dwergdadelpalmbomen - vandaag slechts €44,99 ipv €139,99

Highlights & specificaties

  • Exclusieve XL Dwergdadelpalmbomen voor in huis
  • Staat prachtig in iedere stijl interieur
  • Geeft je woonkamer, slaapkamer of kantoor een exotische twist
  • Met luchtzuiverende werking; vermindert problemen aan de luchtwegen, ogen en hoofdpijn
  • Eenvoudig te verzorgen
  • Leveringshoogte: 70-80 cm
  • Tip: ga voor een set van 2 stuks en ontvang oplopende korting
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details