Uitverkocht

Exclusieve Hawaiiaanse Kamerpalmbomen

Niet leverbaar

Als kamerplant is de Hawaiiaanse Brighamia zeer bijzonder en decoratief. Hij is opvallend door zijn aparte uiterlijk: de vlezige stam wordt gekroond door een grote krans van lichtgroene bladeren.

Het duurt nog wel even voordat het lente is, waardoor de bomen er nog wel een poosje kaal bij staan. Dat trieste uitzicht vanuit het raam vraagt om een vrolijke en vooral groene woonkamer, slaapkamer of kantoor. Deze prachtige Hawaiiaanse palmbomen zorgen ervoor dat de omgeving waar je zit direct een stuk meer sfeer krijgt.

Zeer exclusief

De Brighamia is een bijzondere, uit Hawaii afkomstige plant die ook wel de Hawaiiaanse palm wordt genoemd. De plant is zeer decoratief en exclusief. Deze plant groeit endemisch, wat betekent dat hij alleen in een bepaald gebied voorkomt. De Brighamia komt alleen maar op Hawaii voor en nergens anders. Deze palmsoort werd lang met uitsterven bedreigd, maar dankzij gespecialiseerde kweektechnieken is dat niet meer het geval en is hij tegenwoordig te koop als kamerplant. Met deze plant weet je één ding zeker, iedereen zal hem bijzonder vinden!

Geef je interieur een tropische uitstraling

Als kamerplant is de Brighamia zeer bijzonder en decoratief. Hij is opvallend door zijn aparte uiterlijk: de vlezige stam wordt gekroond door een grote krans van lichtgroene bladeren. Net zoals bij een grote palmboom, maar dan in miniatuur. Nieuwe bladeren worden op de kop gemaakt, terwijl oudere aan de onderkant afsterven. De plant krijgt prachtige gele bloemen die hem een tropische uitstraling geven.

Oplopende korting bij 2 stuks

De palmen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een hoogte van 35 tot 45 cm. Als je gaat voor een set van 2 stuks kun je ook nog eens een extra korting tegemoet zien.

- 1 Exclusieve Hawaiiaanse Kamerpalmboom - vandaag slechts €19,99 ipv €69,99

- 2 Exclusieve Hawaiiaanse Kamerpalmbomen - vandaag slechts €34,99 ipv €139,99

Highlights & specificaties

  • Exclusieve Hawaiiaanse Kamerpalmbomen
  • Staat prachtig in iedere stijl interieur
  • Geeft je woonkamer, slaapkamer of kantoor een exotische twist
  • Met luchtzuiverende werking; vermindert problemen aan de luchtwegen, ogen en hoofdpijn
  • Eenvoudig te verzorgen; vereist weinig tijd en moeite
  • Leveringshoogte: 35-45 cm
  • Tip: ga voor een set van 2 stuks en ontvang oplopende korting
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
  • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
Toon details Verberg details