Uitverkocht

Essence Haargroeimiddel

Niet leverbaar

Gezond haar begint bij de haarwortel. De verschillende ingredienten van dit middel pakken daarom de haarwortel grondig aan en stimuleren je natuurlijke haargroei!

Bijna iedereen krijgt op den duur last van het slapper worden of het verliezen van haar. Zowel mannen als vrouwen. Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar in alle gevallen wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Daar is een oplossing voor, want met essence haargroeimiddel stimuleer je de haargroei en maak je het bestaande haar gezonder!

Verbetert de haarconditie

Er zijn allerlei redenen aan te wijzen voor het verslechteren van onze haarconditie. Drukte, stresssituaties, een onvolledig voedingspatroon, wisseling van seizoenen, herstel na ziekte, na de zwangerschap, of gewoon ouderdom. Al deze punten kunnen er voor zorgen dat je haargroei tijdelijk of langdurig verstoord raakt. Je lichaam kan dan dus wel wat stimulans gebruiken, dat is waar dit product om de hoek komen kijken!

Pakt de haarwortel grondig aan

De haarwortel is het centrum van de haargroei. Gezond haar begint daarom bij de haarwortel. Alleen een gezonde haarwortel produceert sterk, vol en gezond haar. De verschillende ingredienten van dit middel pakken daarom de haarwortel grondig aan met onder andere ginseng en druivenpitolie. Zo hou je de haarwortel gezond en bevorder je een gezonde haargroei van binnenuit!

Eenvoudig in gebruik; gegarandeerd resultaat!

Het middel kun je eenvoudig vermengen met je reguliere haarshampoo. Aangeraden wordt om ongeveer 3 mililiter te gebruiken per keer iedere keer als je je haren wast (3/4 keer per week). Een flesje bevat 30 mililiter, dit is dus goed voor een kuur van 10 behandelingen. Het middel helpt de microcirculatie op de hoofdhuid te stimuleren zodat de haarwortelen wakker worden geschud en worden aangezet tot natuurlijke haargroei. Aan het einde van de kuur zul je merken dat je een vollere en gezondere bos haren hebt gekregen!

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €79,95
  • Essence Haargroeimiddel
  • Bevordert een natuurlijke haargroei van binnenuit
  • Voor sterk, vol en gezond haar
  • Uitgebalanceerde formule met enkel natuurlijke ingrediënten
  • Stimuleert de haarwortelen tot het produceren van gezonde haren
  • Inhoud: 30 ml. Goed voor een volledige kuur van 10 behandelingen
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Wetenschappelijk bewezen, gegarandeerd resultaat!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details