Epileerveer - Verwijder gemakkelijk en snel gezichtshaar!

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Met deze epileerveer reken je binnen letterlijk een handomdraai af met gezichtshaartjes. Makkelijk en pijnloos!

€ 9,99  € 5,99

Na gebruik van de epileerveer behoren alle gezichtsharen nu tot het verleden! De werking van de epileerveer is snel, simpel en effectief en heeft een langdurig resultaat dankzij de unieke vorm! Wil jij ook afrekenen met gezichtsharen binnen, letterlijk, een handomdraai? Dat kan! Vandaag kan je er al een bij Koopjedeal kopen voor een spotprijsje!

Eenvoudig en pijnloos verlost van gezichtshaar

De epileerveer rekent af met vervelende haartjes in het gezicht, zelfs de aller aller kleinste donshaartjes worden verwijderd! Door de handige spiraalvorm is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om het gezicht te ontharen. Heb jij na het ontharen ook altijd last van een kapotte huid of een langdurig rood gezicht? Na het gebruik van de epileerveer zal je hier geen last meer van hebben. De epileerveer trekt de haren er met wortel en al uit waardoor de haren langer weg blijven en zachter terug komen zonder de huid te beschadigen.

Hoe werkt het?

De epileerveer onderscheidt zich van alle andere ontharingsmethodes door de unieke vormgeving, de goede werking en het uitstekende resultaat. Je pakt beide handvatten vast en rolt de veer naar buiten, je beweegt het midden van de veer heen en weer over de haartjes. Op deze manier rolt het spiraal van de gekromde bovenkant over je haartjes en haalt ze gemakkelijk weg! Je voelt slechts een lichte tinteling wanneer de haar uit de wortel wordt getrokken.

Highlights & specificaties

  • Handige Epileerveer
  • Verwijder de haren met wortel en al
  • Ontzettend effectief, langdurig resultaat
  • Beschadigt de huid niet; huid wordt niet rood
  • Geen pijn: je voelt slechts een lichte tinteling
  • Uiteraard ook geschikt voor mannen (zie filmpje)
Toon details Verberg details