EMS Spierentrainer voor o.a. buik en rug

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Dit revolutionaire elektrodenvest geeft externe impulsen aan de onderliggende spiergroepen. Zodoende krijg je in 20 minuten een intensieve en efficiënte work-out.

€ 49,99  € 19,99

Dit revolutionaire elektrodenvest geeft externe impulsen aan de onderliggende spiergroepen. De combinatie van enerzijds het uitvoeren van dynamische bewegingen of het aanhouden van bepaalde statische houdingen, met anderzijds de specifiek gerichte externe elektrische impulsen, zorgt voor een maximale spierstimulatie. Zodoende krijg je in 20 minuten een intensieve en efficiënte work-out.

EMS training; zeer effectief

Het menselijk lichaam wordt dagelijks aangestuurd dankzij miljoenen elektrische signalen. Deze elektrische signalen zorgen er o.a. voor dat het menselijk lichaam in beweging wordt gebracht. EMS training is een specifieke trainingsmethode die dit natuurlijke proces benut, waarbij er gebruik wordt gemaakt van externe elektrische impulsen om het spierstelsel te activeren. In tegenstelling tot conventionele fitness, slaagt de EMS training er in om meer dan 90% van je spiervezels gelijktijdig te stimuleren. Bovendien stimuleert het ook de dieperliggende spieren bij iedere elektrische impuls. De EMS training is hierdoor veel sneller en effectiever dan conventionele krachttraining. In een korte tijd kan hierdoor meer spierweefsel worden opgebouwd, het metabolisme worden gestimuleerd en de huid verstevigd.

Het pakket bevat:

- 1x het apparaat (incl. CR2032 Lithium 3V batterij)

- 1x gel pad

- 1x protective sheet

- Nederlandse handleiding

Highlights & specificaties

  • EMS Spierentrainer
  • Train je spieren door middel van elektrische spierstimulatie (EMS)
  • Comfortabel en onzichtbaar onder de kleding te dragen
  • 15 intensiteits niveaus; geschikt voor beginners en gevorderden
  • Bouw met 23 minuten gebruik meer spierweefsel op dan met 3 uur krachttraining
  • Stimuleert het metabolisme en verstevigt de huid
  • De zachte PU pad is comfortabel en past perfect bij de contouren van je huid
  • Spieropbouw was nog nooit zo makkelijk!
Toon details Verberg details