Inktpatronen voor Printers van HP, Brother, Epson & Canon | Zorg altijd voor voldoende inkt in huis!

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Deze inktpatronen hebben dezelfde kwaliteit als het origineel, maar zijn tientallen euro's goedkoper. We hebben cartridges voor (bijna) alle printers!

€ 79,99  € 12,99

Inktcartridges, typisch zo’n product dat je ALTIJD vergeet te kopen en je zal net zien dat ze PRECIES op het verkeerde moment opraken! Vaak stel je het kopen ervan zo lang mogelijk uit, want ze zijn bij de meeste winkels behoorlijk prijzig. Daarom hebben wij nu deze superscherpe aanbieding voor jou geselecteerd, zodat je nooit meer zonder inkt komt te zitten. Een goede voorraad inktcartridges komt altijd goed van pas. Bestel deze cartridges nu extra voordelig bij Koopjedeal! Je bespaart vandaag vele euro’s, dus deze cartridges aanbieding mag je zeker niet missen!

Topkwaliteit inkt in huis. Altijd handig!

Heb je nog inkt nodig of wil je gewoon alvast een voorraadje? Dat kan vandaag voor een lage prijs! Wij bieden vandaag XL-cartridges aan voor een spotprijs! De inktpatronen zijn beschikbaar voor printers van HP, Brother, Epson & Canon. De inkt in de cartridges is van topkwaliteit en de inkt is vervaardigd door een grote inktfabrikant. De cartridges bevatten inkt op pigmentbasis in plaats van waterbasis. Dit zorgt ervoor dat alles wat je print kleurvaster is en minder snel vervaagt. Kortom; een uitstekend alternatief voor de veel duurdere originele cartridges.

Highlights & specificaties

  • Inktpatronen voor Printers van HP, Brother, Epson & Canon | Zorg altijd voor voldoende inkt in huis!
  • Zorg altijd voor voldoende inkt in huis!
  • Inkt op pigmentbasis i.p.v. waterbasis; dit is kleurvaster en vervaagt minder snel
  • Topkwaliteit inktpatronen; de foto's en teksten zijn van laserkwaliteit
  • Bespaar een hoop op het alledaagse en kom nooit zonder te zitten!

   

         Toon details Verberg details