Uitverkocht

8-pack Varta Oplaadbare batterijen

Niet leverbaar

Met deze oplaadbare batterijen bespaar jij geld en help je het milieu een handje!

Er zijn veel dingen in huis waar je batterijen voor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, camera's, afstandsbedieningen en nog veel meer. Daarom kun je maar beter genoeg batterijen in huis hebben. Maar om deze nou elke keer in de winkel te halen is natuurlijk ontzettend duur en daarbovenop niet milieuvriendelijk! Wij hebben vandaag dé oplossing voor jou! Met deze oplaadbare batterijen zit jij nooit meer zonder!

Gingen nooit langer mee

De oplaadbare batterijen van Varta zijn de meest krachtige variant tot nu toe. Speciaal ontwikkeld voor apparaten met een grote constante energiebehoefte.

Verbeterde verpakking

De verpakking is nooit beter geweest. Met een simpele druk erop haal je er 1 batterij per keer uit. Zo kun je de rest netjes bewaren.

Optioneel bij te bestellen: Krachtige batterijlader

Met een batterijlader ben je natuurlijk milieuvriendelijker bezig. Je kunt de meegeleverde batterijen namelijk wel tot 2000x opladen. De laadtijd varieert wel door gebruiksintensiviteit. Desgewenst kun je wel de lader permanent in het stopcontact laten zitten, mét batterijen. Zo heb je altijd volle batterijen bij de hand. De LED indicatoren laten je zien wanneer de batterij klaar is met opladen. Geschikt voor het laden van 4 AA- of AAA-batterijen.

Highlights & specificaties

  • 8-pack oplaadbare batterijen van Varta (AA)
  • Met maar liefst 2100 mAh
  • Tot 2000x oplaadbaar (!!!)
  • Te gebruiken met elke oplader
  • Beveiligd tegen snelle zelfontlading
  • Beter voor het milieu dan normale batterijen
Toon details Verberg details