Multifunctionele 5-in-1 Pocket Tool Pen van Wolfgang Germany

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Beschikt over twee schroevendraaiers, een pen om te schrijven, flesopener en emergency hammer. Het is een must-have in de auto, caravan, boot, op vakantie of gewoon in huis.

€ 39,99  € 11,99

Bij Koopjedeal houden we de laatste trends altijd goed in de gaten. Dit doen we op het gebied van mode, op het gebied van verlichting maar natuurlijk ook op het gebied van gadgets. Deze 5-in-1 tools zijn dus ook niet aan onze neus voorbij gegaan. Dit super handige accessoire zou je eigenlijk altijd bij je moeten dragen!

Onmisbare gadget

Zoals de naam van het product al doet vermoeden beschikt deze 5-in-1 tool over een pen die gebruikt kan worden om notities te maken. Maar dat is zeker niet het enige! De 5-in-1 tool beschikt ook over twee schroevendraaiers. De schroevendraaier heeft aan de ene kant een kruiskop en aan de andere kant een sleufuitvoering zitten, altijd handig om bij de hand te hebben. De pen dient ook als flesopener, super handig voor een BBQ met vrienden of tijdens een feestje. Wanneer je in de auto naar je werk gaat kan de pen als life-saver dienen. Het uiteinde van de pen dient als ''emergency hammer'' en kan gebruikt worden om een ruit te breken. Je weet maar nooit!

Highlights & specificaties

  • Multifunctionele 5-in-1 Pocket Tool Pen
  • Beschikt over 2 schroevendraaiers, een pen om te schrijven, flesopener en emergency hammer
  • Compact formaat; overal mee naartoe te nemen
  • Hoogwaardig afgewerkt en geleverd in een mooi opbergdoosje
  • Must-have in de auto, caravan, boot, op vakantie of gewoon in huis
Toon details Verberg details