Uitverkocht

LED Kraanverlichting met Temperatuursensor

Niet leverbaar

Dit gave kraan opzetstuk heeft een sensor die de kleur van het licht laat mee veranderen met de temperatuur van het water.

Het water uit de kraan wordt zomaar een gekleurde lichtstraal! Dit gave opzetstuk heeft een sensor die de kleur van het licht laat mee veranderen met de temperatuur van het water. Blauw bij koud water, groen bij lauw en rood bij heet (tip: handig voor gezinnen met kinderen!). En een batterij? Die is niet nodig. Hij werkt namelijk op waterkracht; hij haalt zijn energie uit het water dat er doorheen stroomt.

Hoe werkt het?

Een sensor in het verlengstuk bestuurt de ingebouwde LED verlichting en daarmee het verlichten van de waterstraal. Zodra het water stopt gaat de verlichting weer uit. De kleuren veranderen van blauw (kouder dan 32 graden) naar groen (lauw water, 33-41 graden) en rood (heet water, 42-46 graden). Als de watertemperatuur 46 graden overschrijdt, begint de kraanverlichting rood te knipperen.

Snel geïnstalleerd, geen batterijen!

Draai eenvoudig het zeefje van de bestaande kraan, draai de kraanverlichting erop en klaar! Open de kraan en de interne drukschakelaar activeert het licht (geen batterijen nodig). Draai de kraan dicht en het licht gaat uit. Past op alle standaard keuken- en wastafelkranen.

Highlights & specificaties

  • LED Kraanverlichting met Temperatuursensor
  • Geen batterij of externe voeding nodig; werkt op waterkracht
  • Blauw = koud, groen = lauw, rood = heet
  • Supergave gadget die je keuken of badkamer direct leuker maakt
  • Handig voor gezinnen met kinderen
  • Past op elke doorsnee keuken- en wastafelkraan
Toon details Verberg details