Krachtige 2-in-1 Aircooler met Luchtbevochtiger en Touchscreen bediening | 15 liter capaciteit

Levertijd: Max. 3 tot 5 werkdagen

Deze luxueuze aircooler - met een capaciteit van maar liefst 15 liter - verkoelt en bevochtigt de lucht in huis zelfs op de meest hete en droge zomerdagen.

€ 299,99  € 69,99

De laatste jaren lijkt Nederland steeds warmere zomers te krijgen. Die - bijna tropische - warmte vraagt om een goede voorbereiding! Met deze luxe aircooler met een capaciteit van maar liefst 15 liter, houd je de temperatuur binnenshuis zelfs op de heetste dagen lekker koel. Door de enorm grote capaciteit is deze aircooler geschikt voor de grootste ruimtes.

Een koele, schone omgeving

Met behulp van deze aircooler ga je effectief de strijd aan met de zomerhitte. Deze aircooler verkoelt de hele ruimte dankzij de oscillerende bewegingen. Het apparaat brengt verkoeling en houdt de luchtvochtigheid ook op de meest hete, droge dagen op peil. Dit leidt tot aangename frisse, schone lucht.

Geavanceerde koeltechnologie

De aircooler is voorzien van een toonaangevend honingraat watervalsysteem dat warme lucht over ijskoud water laat stromen om koude lucht door een kamer te verspreiden. Dit zuinige koelsysteem is ideaal voor ruimtes die geen dure airconditioning vereisen

Incl. touchscreen bediening + afstandsbediening en timer

Geniet met behulp van het touchscreen of de draadloze afstandsbediening van volledige controle over de operationele modi van de luchtkoeler, inclusief een 7-uurs timer en 3 verschillende ventilatorsnelheden.

Mooi en functioneel ontwerp

Het design van de aircooler is pragmatisch en gebruiksvriendelijk. Het apparaat is uitgerust met een handvat en 4 wielen waardoor hij makkelijk is te vervoeren. Wil je overdag de woonkamer koelen, maar heb je hem 's nachts liever in de slaapkamer staan? Geen enkel probleem! Dankzij de wielen verplaats je hem snel een eenvoudig. Daarnaast bevat de aircooler een timer waarmee je de periode instelt waarin het apparaat moet koelen.De aircooler wordt geleverd met een afstandbediening op batterijen (niet inbegrepen).

Verschillende standen

Of je nu behoefte hebt aan een koel briesje tijdens het slapen of dat je hardnekkig probeert om het sauna-gevoel in de woonkamer te bestrijden: deze aircooler kan het allemaal. De aircooler heeft een ruime watertank en is zeer efficiënt. Hoe kouder het water dat in de tank zit, des te kouder is de uitgeblazen lucht. Het apparaat heeft 3 snelheden en 3 standen: continue lucht, natuurlijk en nacht. De ventilatieroosters blazen zo wel horizontaal als verticaal lucht de kamer in. Dankzij de oscillerende beweging van de ventilatieroosters verplaatst de koele luchtstroom zich door de hele kamer. Deze aircooler is efficiënt, maakt weinig geluid én is - in tegenstelling tot veel airco's - ontzettend laag in verbruik.

Specificaties

 • Voltage input: 220 - 240 Vac – 50/60 Hz
 • Vermogen: 65W
 • Class: II
 • Lengte snoer: 200cm
 • Luchtsnelheid: 9-10 m/s
 • Draaibaarheid: 60°
 • Geluidsniveau: ≤ 63 dB(A)
 • Afmetingen: 74 x 32 x 37 cm (H x L x B)
 • Gewicht: 7,1 Kg

Aircooler of airconditioner? Welke past bij jou en wat zijn de verschillen?

 

Nu we steeds meer warme dagen per jaar hebben is het essentieel om voor de juiste verkoeling te kiezen. De belangrijkste afwegingen zijn daarbij de effectiviteit en de kosten die eraan verbonden zijn. Er zijn tegenwoordig hoofdzakelijk twee soorten effectieve koelingsopties beschikbaar: aircoolers en airconditioners. Beide hebben een grote voorsprong op de andere opties.  In dit artikel gaan we de verschillende kenmerken van deze twee koelingsopties vergelijken om je te helpen het juiste besluit te nemen.

 

Aircoolers

Aircoolers koelen de lucht met één basisprincipe. Warme lucht wordt in de buurt van het koele water geblazen om de temperatuur te verlagen. Aircoolers hebben water nodig om de kamertemperatuur af te koelen en je kunt ijsblokjes toevoegen voor een beter koeleffect. Het belangrijkste verschil tussen aircoolers versus airconditioner is dat luchtkoelers afhankelijk zijn van een motor en airconditioners afhankelijk zijn van compressoren om koele lucht te leveren. Daarom zijn aircoolers energiezuiniger dan airconditioners. Aircoolers komen ook in verschillende maten en de maat bepaalt in hoeverre de ruimte of alleen de zone verkoelt wordt. Denk daarbij aan een aircooler op je bureau tijdens het werken. Ideaal voor één persoon.

 

Airconditioners

Airconditioning is de meest voorkomende koelingsoptie ter wereld. Het is geschikt in elk klimaat. Airconditioners zijn afhankelijk van koelmiddelen en een chemische verbinding die warmte kan absorberen. Airconditioners circuleren en hergebruiken het koelmiddel met behulp van compressoren om elke geïsoleerde ruimte af te koelen. Er zijn veel soorten airconditioners die specifiek zijn ontworpen voor elke mogelijke situatie en klimaat. Ze zijn perfect voor zowel huishoudelijke als commerciële ruimtes.

Voordelen van de aircooler:

-       Ze zijn goedkoper dan airconditioners en dus ideaal voor mensen met een kleiner budget

-       Je kunt ze eenvoudig verplaatsen van ruimte naar ruimte, in tegenstelling tot de meeste airconditioners die wordt geïnstalleerd met een luchtafvoer

-       Ze verbruiken veel minder stroom dan airconditioners en helpen je dus ook energiekosten besparen

-       Ze maken weinig geluid, in tegenstelling tot airconditioners

-       Ze bieden je de mogelijkheid om de ruimte te bevochtigen

Let op: dit product heeft afwijkende retourvoorwaarden

 

 • Retourneren kan indien het product ongebruikt/niet uitgepakt is, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst
 • Bij binnenkomst van de retouren worden ze grondig nagekeken en op gebruikssporen gecontroleerd. Als de producten voldoen aan de bovengenoemde eisen, wordt je terugbetaling in werking gezet
 • Indien jouw airco of aircooler gebreken vertoont, vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice op [email protected]. Wij lossen dit probleem dan zo spoedig mogelijk voor je op! Voor de duidelijkheid, bij gebreken het apparaat niet zelf terugsturen

Highlights & specificaties

 • Krachtige 2-in-1 Aircooler met Luchtbevochtiger en Touchscreen bediening
 • Werkt oscillerend; draait automatisch van links naar rechts en is handmatig in te stellen voor omhoog of omlaag
 • Voorzien van 3 beschikbare luchtsnelheden en 2 koelelementen
 • Met een instelbare timerfunctie tot max. 7,5 uur; ideaal voor 's nachts
 • Voorzien van revolutionair honingraat watervalsysteem voor optimaal resultaat en energiezuinige werking
 • Eenvoudig te verplaatsen dankzij verrijdbare wielen
 • Incl. handige afstandsbediening en watertank met maar liefst 15 liter capaciteit
Toon details Verberg details