Knuffel met Projector - Hond

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Deze schattige pluchen knuffel die een sterrenhemel projecteert op de muren en plafond biedt een warme en veilige omgeving voor jouw kleine.

€ 39,99  € 11,60

Slaapt jouw kleintje niet graag alleen of in het donker? Dan bieden wij nu de ideale oplossing voor een goede nachtrust voor jouw kind. Deze knuffel met projector is al snel ieder kind zijn beste vriend.

Een vriend voor het leven

De knuffel heeft een ingebouwde projector die de meest prachtige sterrenhemel op de muur projecteert. De projectie zorgt voor licht in de kamer van je kind. Hierdoor zullen zij minder bang zijn en sneller in slaap vallen. De knuffel biedt warmte en veiligheid aan je kind tijdens hun nachtrust.

Een goede nachtrust

De knuffel projector is verkrijgbaar in een pinguïn en puppy variant. Ook de kleur van de projectie kan aangepast worden van oranje naar groen of blauw. De knuffel werkt heel eenvoudig op batterijen of op de bijgeleverde voedingsadapter. Nog een groot pluspunt, de projector schakelt automatisch na 50 minuten zodat je kind heerlijk kan doorslapen.

Specificaties

- Materiaal: katoen, polyester en kunststof

- Opvouwbaar(knuffel) of uitgevouwen(projector)

- Projectie in 3 kleuren: oranje, groen en blauw

- 2 verlichtingsmodi: vaste of continue reeks

- Automatische uitschakeling na 50 minuten

- Aanbevolen leeftijd: +3 jaar

- Afmeting: 30 x 10 x 30 cm

- Werkt op batterijen: 3x AAA(exclusief)

- Werkt op voedingsadapter(meegeleverd)

- Handleiding in 24 talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Estisch, Russisch, Lets

Highlights & specificaties

  • Knuffel met Projector, Pinguin
  • Een goede nachtrust voor je kleine
  • 2 verlichtingsmodi
  • Automatische uitschakeling na 50 minuten
  • Aanbevolen leeftijd: +3 jaar
Toon details Verberg details