6-pack Inktpatronen voor printers van Canon

Levertijd: Max. 3 tot 5 werkdagen

Deze inktpatronen hebben dezelfde kwaliteit als het origineel, maar zijn tientallen euro's goedkoper. Deze cartridges aanbieding mag je niet missen!

€ 64,99  € 17,99

Inktcartridges voor je Canon printer, typisch zo’n product dat je ALTIJD vergeet te kopen en je zal net zien dat ze PRECIES op het verkeerde moment opraken! Vaak stel je het kopen ervan zo lang mogelijk uit, want ze zijn bij de meeste winkels behoorlijk prijzig. Daarom hebben wij nu deze superscherpe aanbieding voor jou geselecteerd zodat je nooit meer zonder inkt komt te zitten. Een goede voorraad inktcartridges komt altijd goed van pas. Bestel deze sixpack inktpatronen voor printers van onder andere Canon nu extra voordelig bij Koopjedeal! Je bespaart vandaag vele euro’s, dus deze cartridges aanbieding mag je zeker niet missen!

Extra inkt in huis; altijd handig!

Heb je nog inkt nodig of wil je gewoon alvast een voorraadje? Dat kan vandaag voor een lage prijs! Wij bieden vandaag al 6-pack cartridges aan voor een spotprijs! Dit 6-pack bestaat uit drie kleurencartridges en drie zwarte cartridges.

Topkwaliteit!

De inkt in de cartridges is van topkwaliteit en is vervaardigd door de grootste ISO-gecertificeerde inkt fabrikant van de wereld. Zij zijn marktleider op maar liefst 4 continenten en eigenaar van de grootste compatible R&D afdeling. De cartridges bevatten inkt op pigmentbasis in plaats van waterbasis. Dit zorgt ervoor dat alles wat je print kleurvaster is en minder snel vervaagt. Kortom; een uitstekend alternatief voor de veel duurdere originele cartridges.

Canon 6-packs

Optie 1: Canon 2xPGI-5bk + 1xCLI-8bk + 1xCLI-8cmy (3-colorpack)

Optie 2: Canon 2xPGI-520bk + 1xCLI-521bk + 1xCLI-521cmy (3-colorpack)

Optie 3: Canon 2xPGI-525bk, 1xCLI-526bk, 1xCLI-526cmy (3-colorpack)

Optie 4: Canon 2xBCI-3bk + 1xBCI-6bk, 1xBCI-6cmy (3-colorpack)

Optie 5: Canon 2xPGI-550bk + 1xCLI-551bk + cmy (6-pack)

Optie 6: Canon 2xPGI-570 bk + 1xCLI-571 bk + 1xCLI-571 cmy

Highlights & specificaties

  • Inktpatronen voor verschillende type printers van Canon
  • Foto's en tekst van laserkwaliteit
  • Inkt op pigmentbasis i.p.v. waterbasis (dit is kleurvaster en vervaagt minder snel)
  • Inclusief chip
  • Kleur en zwart verkrijgbaar
  • Extra lang print-plezier
  • Top kwaliteit inktpatronen
  • Extra inkt in huis; altijd handig!
Toon details Verberg details