Hyundai Krachtige Militaire LED Zaklamp (1000M Bereik)

Niet leverbaar

Met zijn enorme lichtopbrengst en schijnafstand kun je met deze militaire zaklampen elke survival expeditie aan, maar ook simpelweg de weg vinden van je tent naar het camping sanitair is zeer eenvoudig.

Deze militaire LED zaklamp van Hyundai is door zijn lage gewicht, weersbestendigheid en diversiteit aan standen ideaal voor elke mogelijke situatie. Tijdens een late wandeling door het bos of de duinen blijft het pad overzichtelijk door de brede lichtbundel. Sta je ’s nachts met een lekke band langs de weg, de Hyundai militaire zaklamp verlicht uw auto met gemak en maakt het verwisselen van uw band een overzichtelijke klus. In combinatie met oplaadbare batterijen is de zaklamp eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Met 135 gram en het voorgevormde handvat ligt de zaklamp lekker in de hand. Ook de meegeleverde hoes is eenvoudig aan jouw riem te bevestigen, op deze manier is de zaklamp altijd binnen handbereik.

Professionele militaire uitvoering

Deze LED zaklamp heeft een enorme lichtopbrengst waarmee je elke survival of expeditie aan kan! Eigenlijk is deze zaklamp gemaakt voor toepassingen in het leger en bij de politie, dus dan weet je dat hij tegen een stootje kan. De robuuste behuizing is absoluut onverwoestbaar, je kunt er in geval van nood zelfs een glas mee breken. Maar ook als je geen extreme activiteiten gaat ondernemen, even naar het campingsanitair bijvoorbeeld, is een dergelijke lamp handig. Alles wordt super helder opgelicht waardoor je je weg zo weer terugvindt naar je staplaats.

Voel je veiliger

Naast dat je met deze zaklamp in het donker makkelijk alles helder kan zien, zou je met deze zaklamp ook eenvoudig indringers/aanvallers kunnen desoriënteren. Ben je wel eens in het donker gefotografeerd met een cameraflitser? Dan weet je dat het 4 minuten kan duren om weer een beetje normaal te kunnen zien. Deze zaklamp is wel 100x feller, mits je deze wel op de hoogste zoom-stand zet. Met deze zaklamp ben je dus ook altijd maximaal voorbereid op mogelijk gevaar!

Opladen via USB of Batterijen

De zaklamp is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel of middels AAA batterijen. De oplaadtijd ligt rond het uur en afhankelijk van de stand waar op de zaklamp staat is deze 3 tot 5 uur te gebruiken. Geen stopcontact in de buurt, dan kan je de lamp ook opladen met een powerbank.

Lichtgewicht

Door de lichte aluminium legering ligt deze zaklamp licht in de hand en kan je er gemakkelijk uren mee rondlopen zonder dat je een vermoeide arm krijgt. Ook wanneer je de lamp niet gebruikt heb je door het lichte gewicht er geen last van, wat de lamp ideaal maakt voor lange tochten overdag en ’s nachts.

Weersbestendig

Weer of geen weer, de zaklamp moet het doen, de zaklamp is met de IPx6 waarde bestand tegen water en bied je in elke weerssituatie de verlichting die je nodig hebt.

Vijf verschillende standen

De Hyundai Military flashlight beschikt over vijf verschillende standen, respectievelijk high, medium, low, SOS en strobe. Met laatstgenoemde functie, strobe, kan je mensen of dieren afschrikken door de hoge frequentie van lichtstralen.

Specificaties

- Type LED: T6 LED

- Kleur lamp: Zwart

- Batterij: 3 x AAA (oplaadbare) batterijen (niet meegeleverd)

- Lumen: 350

- Branduur: 3-5 uur

- Oplaadtijd: 8 uur

- Formaat: 30x30x139mm

- Waterresistentie: IPx6

Highlights & specificaties

  • Extreem bereik tot wel 1000 meter
  • Ideaal tijdens het kamperen, survival expedities, op de boot of tijdens patrouilles
  • Voorzien van verschillende zoom-standen en knipperlichtfunctie
  • Heeft een desoriënterend/verblindend effect (voel je veiliger in het donker!)
  • Vermogen van maar liefst 2000 lumen
  • Gebruikt door de politie & het leger
  • Ideaal voor elke situatie waarin je snel licht nodig hebt
  • Oerdegelijke en onverwoestbare behuizing, ook te gebruiken om een glas te breken
Toon details Verberg details