Draadloze Smart Video Deurbel | Houd gemakkelijk de omgeving in de gaten dankzij de Full HD-camera met nachtzicht

Niet leverbaar

De FlinQ slimme deurbel is voorzien van een HD-camera met een kijkhoek van 155 graden, waarmee hij gemakkelijk de omgeving rond de voordeur in de gaten houdt.

Met de FlinQ Slimme Video Deurbel houd je altijd in de gaten wie er voor je deur verschijnt. De deurbel hang je eenvoudig naast je deur op en is voorzien van een Full HD 1920*1080 camera voor een scherp en helder beeld. Koppel de camera aan de TUYA-app op je telefoon en je krijgt een melding als er iets voor de camera gebeurt. Door de ingebouwde WIFI-connectie is de FlinQ Slimme Deurbel met HD-camera draadloos overal te installeren en te gebruiken. Met dit apparaat bouw je eenvoudig meer zekerheid in!

Een oogje in het zijl

De FlinQ Slimme Deurbel is voorzien van een HD-camera met een kijkhoek van 155 graden, waarmee hij gemakkelijk de omgeving rond de voordeur in de gaten houdt. In de nacht schakelt de camera automatisch over naar nightvision, waarmee ook ’s avonds en ’s nachts het beeld scherp blijft. Staat er iemand voor je deur, dan kun je via de ingebouwde microfoon ook met die persoon praten. De audio werkt twee richtingen op: je kunt geluiden opvangen en via de applicatie op je telefoon terugpraten. Daar verras je eventuele vreemden natuurlijk direct mee!

Camerabeelden kun je eenvoudig opslaan

De camerabeelden kun je opslaan in de video cloudopslagruimte in de TUYA-applicatie of via de Micro SD-kaart (32GB) in de deurbel zelf. Zo bewaar je het bewijs als er iets om en rond je huis gebeurt!

Beschermcase beschermt tegen zon, regen, sneeuw en hagel

De beschermcase die om de deurbel heen zit beschermt tegen zon, regen, sneeuw en hagel. De deurbel is hierdoor IP52 waterproof getest. Kies uit jouw favoriet uit een van de 60 verschillende melodieën en wissel af wanneer je een geluidje zat bent. Je kunt switchen tussen 5 verschillende volumesterktes. De deurbel wordt standaard geleverd met 2x 2500 mAh oplaadbare batterijen. Bij een volle batterij gaat de deurbel afhankelijk van het gebruik wel 3 tot 4 maanden mee. Zijn de batterijen leeg, dan laad je deze gemakkelijk weer op met meegeleverde micro USB-kabel.

TUYA. De meest gebruikte Smart Home-app

Koppel de deurbel aan de TUYA-app op je smartphone en je blijft overal op de hoogte van wat er voor je voordeur plaatsvindt. Je ontvangt direct een melding op je telefoon als er wordt aangebeld of als de camera een beweging voor de deur detecteert. De bel is natuurlijk ook erg prettig als je ’s avonds in de woonkamer zit en er uit het niets wordt aangebeld. Je kan nu direct zien of het iemand is die je kent of een vreemde. Met de montageset installeer je de slimme video deurbel precies op de plek waar je deze graag wilt hebben hangen. De bel is voorzien van een anti-diefstalfunctie door de schroef aan de onderzijde, die door de buitenbehuizing en de unit zelf heen gaat. Standaard meegeleverd is een extra alarmbel die je overal in huis kunt plaatsen, en waardoor je niet alleen afhankelijk bent van een melding in je app.

Specificaties:

 • FlinQ Slimme Video Deurbel
 • Extra alarmbel
 • Montageset
 • Handleiding in het Nederlands
 • 2x Oplaadbare batterijen
 • Micro-USB-kabel

Highlights & specificaties

 • Full HD 1920*1080 voor een scherp en helder beeld
 • Draadloos overal te gebruiken en te installeren
 • Bij volle batterij drie tot vier maanden te gebruiken
 • Inclusief extra deurbel, dus niet alleen via de app een melding
 • Sla je beelden op in de video cloudopslagruimte in de TUYA-applicatie
 • Met automatische nightvision (infrarood lampen), bewegingssector en 155 graden kijkhoek
Toon details Verberg details