Uitverkocht

40-PACK Duracell AA of AAA Batterijen | Betrouwbaar en van absolute topkwaliteit

Niet leverbaar

Met deze superdeal kom jij voorlopig geen batterijen meer te kort! Koop nu 40 stuks AA of AAA batterijen in voor een superscherpe prijs!

De batterijen in je afstandsbediening zijn op en je hebt dus snel nieuwe batterijen nodig. Je gaat op zoek maar je hebt ze niet meer liggen. Dan maar uit een andere afstandsbediening halen.. maar al snel heb je die afstandsbediening nodig en zitten er dus geen batterijen in. Heel erg frustrerend! Herkenbaar? Dan is deze deal wat voor jou! Want nu kun een 40-pack van AA of AAA batterijen scoren bij Koopjedeal voor slechts een fractie van de prijs die je in de winkel zou betalen!

Duracell; niet zomaar batterijen

Het zijn niet zomaar batterijen die wij vandaag aanbieden. Deze Duracell batterijen zijn de go-to batterijen door hun betrouwbaarheid en absolute topkwaliteit. Waarom? Deze batterijen gaan een stuk langer mee dan andere batterijen en zijn zelfs na jarenlange opslag nog goed! Normaal betaal je er flink voor, maar vandaag bij ons niet!

Altijd handig om in huis te hebben

Met deze geweldige aanbieding heb je voorlopig genoeg batterijen in huis. Voor je afstandsbedieningen, maar ook voor je klokken, wekkers, zaklampen, camera's, radio's, het speelgoed van je kinderen, etc. Het komt altijd wel van pas!

Highlights & specificaties

  • 40 stuks Duracell AA of AAA batterijen
  • Uiteraard volledig origineel
  • Gaan tot wel 5 keer langer mee dan gewone alkaline batterijen
  • Betrouwbare prestaties, zelfs na jarenlange opslag
  • Komen altijd wel van pas
Toon details Verberg details