Elektrische Terrasverwarmer

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Met de krachtige terrasverwarmer is zelfs een koude, winderige dag geen enkel probleem meer.

€ 99,99  € 49,99

Nu het weer kouder wordt en de temperaturen alsmaar zullen zakken, wordt het ook steeds lastiger om tijd op het terras of in de tuin door te brengen. Jammer, want een beetje frisse lucht kan nooit kwaad en we brengen al zoveel tijd door binnen 4 muren. Toch hoeft dat niet zo te zijn! Met de krachtige terrasverwarmer is zelfs een koude, winderige dag geen enkel probleem meer. Profiteer van deze aanbieding en zorg dat jij ook tijdens de herfst en winter kan blijven genieten van je tuin of terras!

Krachtig en supersnel warm

Deze terrasverwarmer is ook geschikt voor open ruimtes, dit omdat de heater het lichaam en objecten van binnenuit opwarmt. Het verwarmingselement heeft een fors vermogen van 2000 watt en bereikt dit al binnen 10 seconden. De extra reflectie zorgt ervoor dat de intensiteit van de warmte ook heel prettig is.

Makkelijk en gaat jaren mee

Je hangt de verwarmer heel eenvoudig op, steekt de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te genieten. En genieten zul je, want dit handige apparaat gaat wel 8.000 branduren mee, omgerekend zijn dat maar liefst 333 volle dagen!

Highlights & specificaties

  • Geniet ook van je terras of tuin in de herfst/winter
  • Uitermate geschikt voor open ruimtes; verwarmt van binnenuit
  • Bereikt maximale vermogen al binnen 10 seconden
  • Gaat jarenlang mee; maar liefst 8.000 branduren
  • Kou en wind geen enkel probleem meer!
Toon details Verberg details