Uitverkocht

Elektrische Handdoekverwarmer - Ongekende luxe voor een klein prijsje!

Niet leverbaar

Elektrische Handdoekverwarmer - Biedt plaats voor 4 handdoeken - Energiezuinig, en eenvoudig te monteren - Een geweldig luxe-artikel voor een klein prijsje

Wie heeft het nou niet koud als je net onder de hete douche vandaan komt? Zo vlug mogelijk grijp je naar je handdoek maar vaak sta je nog wel een poosje te rillen totdat je helemaal droog bent. Vandaag hebben wij een hele interessante aanbieding voor iedereen die hier vanaf wil zijn. Met deze handdoekverwarmer waan je jezelf in een luxe 5 sterren hotel! Voor slechts €24,95 kun je deze elektrische handdoekverwarmer toevoegen aan je badkamer - pak die korting!

Ongekende luxe

Wat een verwennerij zeg! Voordat je gaat douchen zet je het apparaat alvast aan met je handdoek eroverheen. Wanneer je de douche uitstapt pak je je heerlijke warme handdoek en zowaar is het afdroog-ritueel een ware verademing geworden! Door zijn prachtige design en styling is het daarnaast ook nog eens een verbetering voor iedere badkamer, slaapkamer of ruimte waar hij geplaatst wordt. Hij verwarmt uiteraard niet alleen handdoeken, maar alles wat je eroverheen hangt. Kleding, badjassen.. het kan allemaal!

Zeer eenvoudig te bevestigen

De handdoek verwarmer is geschikt om aan de muur te bevestigen (wandmontage - bevestigingsmaterialen bijgesloten) of los staand op de vloer. Als je hem niet aan je muur wil bevestigen is dat dus een mooi alternatief. Het apparaat verbruikt slechts 55 Watt (230 volt, 50 Hz) en daarmee is hij zeer energiezuinig te noemen. Ook de ruimte waarin hij staat zal mee profiteren van de warmte die de verwarmer afgeeft. Verwen jezelf en je familieleden met deze heerlijke handdoekverwarmer!

Specificaties

-Afmetingen: 56cm x 78cm x 4cm

-Wattage: 230v, 55W

-Biedt plaats voor 4 handdoeken

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €49,95
  • Elektrische Handdoekverwarmer
  • Biedt plaats voor 4 handdoeken
  • Ook geschikt voor kleding en badjassen
  • Zowel hangend aan de muur als staand te plaatsen
  • Zeer zuinig in gebruik
  • Ongekende luxe voor een klein prijsje!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details