Uitverkocht

Elec EQ energiebespaarder

Niet leverbaar

Dit nieuwe apparaat is extreem nuttig voor in huis omdat het de elektrische stroom met precisie stabiliseert en reguleert en daarbij de kracht vergroot en de efficiëntie verbetert, wat een vermindering in energieverbruik oplevert.

Ben jij bewust bezig met je energieverbruik en de daarbij behorende kosten? Nog niet? Dan hebben wij een perfecte deal voor je. Vandaag hebben wij een uniek apparaat in de aanbieding waarmee je effectief je energiekosten kunt terugdringen. Je kunt hiermee tot wel 30% energie per jaar besparen! Dat zijn de eenmalige aanschafkosten van slechts €14,99 dus dubbel en dwars waard.

Vergroot de efficiëntie van de stroom

Dit apparaat is de beste manier om elektrische energie efficiënt te gebruiken en daarbij direct het milieu te beschermen. Dit nieuwe apparaat is extreem nuttig voor in huis omdat het de elektrische stroom met precisie stabiliseert en reguleert en daarbij de kracht vergroot en de efficiëntie verbetert, wat een vermindering in energieverbruik oplevert. Bovendien beschermt de Elec EQ energiebespaarder je elektrische apparaten waardoor hun levensduur wordt verlengd, omdat het schadelijke schommelingen en stroomstoten vermindert. Elec EQ beschermt ook het milieu en de menselijke gezondheid door het elektromagnetische veld dat door elektriciteit thuis opgewekt wordt, te verlagen.

Het hele jaar continu te gebruiken

Elec EQ gebruikt de nieuwste technologie op het gebied van efficiënt energiegebruik en het is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Het apparaat heeft geen onderhoud nodig en is eenvoudig in gebruik. Sluit hem gewoon aan op het elektriciteitsnet. Afhankelijk van het aantal elektrische apparaten en het algehele energieverbruik in jouw huishouden kun je ook meer dan één Elec EQ energiebespaarder installeren. Elec EQ kan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar gebruikt worden en verliest daarbij zijn eigenschappen niet.

Specificaties

- Spanning: 90-250 V / 50-60 Hz

- Vermogen: 19 W

- Afmetingen: 7 x 13,5 x 3,5 cm

Highlights & specificaties

  • Elec EQ energiebespaarder
  • Nieuwste technologie; stabiliseert en reguleert elektrische stroom
  • Vergroot de efficiëntie van de stroom; vermindert energieverbruik
  • Vermindert schadelijke schommelingen en stroomstoten; extra bescherming voor je apparaten
  • Beschemt het milieu
  • Veilig en makkelijk in gebruik; plug & play
  • Vereist geen onderhoud en verliest zijn eigenschappen niet
  • Kan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar gebruikt worden
  • Je energierekening verlagen was nog nooit zo eenvoudig!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details