Uitverkocht

Wollen of Donzen Dekbed van uitstekende kwaliteit

Niet leverbaar

Deze dekbedden gebruiken het beste van de natuur om jou het gehele jaar heerlijk te laten slapen!

Nu de nachttemperaturen steeds vaker rond het nulpunt hangen, merk je echt dat een goed dekbed het verschil maakt tussen een goede nachtrust en een minder goede nachtrust. Kies daarom vandaag voor een dekbed die niet alleen tegen de kou van deze wintermaanden op kan, maar ook tegen de hitte van de zomer! Wij hebben twee soorten in de aanbieding, die beiden het beste van de natuur gebruiken om jou heerlijk te laten slapen. Eén is namelijk met dons gevuld en de ander met schapenwol. Beide zijn ontzettend goede keuzes en je weet dat je bij ons nooit duur uit bent. Wij hebben weer flink onderhandeld bij de fabrikant, zodat jij niet teveel betaalt!

Gevuld met 100% Schapenwol

Doordat de vulling van 100% schapenwol is, is dit ideaal voor alle seizoenen: Licht en warm tegelijk! Schapenwol zorgt voor een constante temperatuur tijdens het slapen en houdt je lichaam droog en warm. In de winter wordt de isolatie versterkt en in de zomer krijgt de ventilerende werking van wol vrij spel. Wol is een natuurlijke vulling en heeft een perfect absorptie- en ventilatievermogen. Hierdoor is wol beter in staat om lichaamsvocht op te nemen en af te voeren, dan dekbedden met een synthetische vulling. Het tijk is van 100% katoen dat zorgt dat het dekbed anti-allergeen is. Alles bij elkaar weegt de vulling zo'n 500 gr/m2. Omdat wol lanoline bevat is het van nature vuilwerend, zodat wassen niet eens nodig is. Hoe handig is dat?!

Goed gevuld met eendendons

Dit heerlijk gevulde dekbed heeft een vulling van zuiver eendenhalfdons en is versterkt met krachtige eendenveren. Het is een dekbed voor de echte liefhebber! Met een slim stiksel, dat doorgestikt is, blijft het dons perfect op z'n plek. Daardoor kun jij genieten van een gelijkmatige warmte! Het dekbed is anti-allergisch en heeft een ideale warmte-isolatie en vochtregulatie. De hoes en tijk zijn gemaakt van 100% natuurzuiver katoen. Het donsgehalte is 15% en het verengehalte 85%. Deze verhouding zorgt voor een goede doorluchting dat je 's nachts echt wel nodig hebt. Het dekbed weegt ca. 850 gr/m2.

Maten en prijzen

140 x 200 cm - Slechts €49,95 ipv €149,95

140 x 220 cm - Slechts €59,95 ipv €179,95

200 x 200 cm - Slechts €79,95 ipv €199,95

240 x 200 cm - Slechts €99,95 ipv €249,95

240 x 220 cm - Slechts €109,95 ipv €279,95

Highlights & specificaties

 • Vanaf slechts €49,95 ipv €149,95
 • Wollen of Donzen Dekbed van uitstekende kwaliteit
 • Wollen dekbed: gevuld met 100% Texelse schapenwol
 • Donzen dekbed: gevuld met eendendons, diervriendelijk vergaard
 • Goed dekbed = betere nachtrust
 • Geschikt voor alle seizoenen: lekker warm in de winter, maar koel in de zomer
 • Comfortabel en goed gevuld
 • Tijk van 100% prachtige percal katoen
 • Vochtregulerend, ademend, ventilerend en isolerend
 • Anti-allergisch
 • De basis voor een goede nachtrust
Toon details Verberg details