Uitverkocht

Dymond LED buitenlamp met licht- en bewegingssensor

Niet leverbaar

De lamp gaat automatisch aan dankzij de infrarood bewegingssensor. Ook net zo makkelijk gaat hij weer uit wanneer hij 30 seconden geen bewegingen waarneemt.

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis maar voordat je naar binnen kunt gaan moet je nog die ellendige sleutel in dat donkere sleutelgat steken. Zonder verlichting is dit een hele uitdaging te noemen. Vandaag hebben wij hier een oplossing voor, want we bieden deze handige solar LED buitenlampen aan. Vanaf nu kun je op je tuinpad of oprit altijd in de schijnwerpers staan, en bovendien werkt het ook inbraakpreventief.

Een echte buitenlamp

De lamp gaat automatisch aan dankzij de infrarood bewegingssensor. Zodra je in het blikveld komt van de sensor zal de lamp beginnen te schijnen met zijn 12 SMD LED's. Ook net zo makkelijk gaat hij weer uit wanneer hij 30 seconden geen bewegingen waarneemt. Zoals het een echte buitenlamp betaamt is deze natuurlijk volledig weerbestendig. 100% waterdicht en bestand tegen iedere vorm van hitte!

Geschikt voor het hele jaar

De lampen hebben op de bovenkant een paneeltje dat fungeert als zon-oplaadpunt. Hiervoor hoeft de zon niet persé te schijnen! Dankzij de optimale 45° positie laadt de lamp overdag ieder beetje zonne-energie op. Dat deze lampen alleen geschikt zouden zijn voor in de zomer is dus een misvatting. Ze zijn het hele jaar te gebruiken. De lampen worden dus opgeladen door middel van zonne-energie. Je raadt het al, daarom heb je dus geen enkele vorm van bedrading nodig. Geen gedoe dus met het aanleggen van je verlichting. De ingebouwde li-on accu doet zijn werk wel! Het enige wat je nog hoeft te doen is de lamp op de gewenste plek op te hangen, iets dat overigens zeer eenvoudig gaat met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

Specificaties

Afmetingen: 110 x 100 x 82 mm

Gewicht: 170 gram

Automatische bewegingsensor

Automatische lichtsensor

Automatische aan/uit functie

Ingebouwde Li-ion accu 3.7V 800maH

Ingebouwd zonnepaneel (0,55 Watt)

Optimale stand zonnepaneel: 45°

Eenvoudig te bevestigen

100% Waterdicht

12 SMD HIGH POWER LED lampen

6000°K - 6500°K

Lumen: +/- 110 (25~30 Watt)

Verbruik: 0.6 Watt

Highlights & specificaties

  • Dymond LED buitenlamp met automatische licht- en bewegingssensor
  • Nooit meer in het donker je huissleutels zoeken
  • Werkt volledig op zonne-energie, zeer energiezuinig
  • Werkt ook perfect als inbraakpreventie
  • Hoog lichtrendement van 110 LED Lumen
  • Eenvoudig te plaatsen; geen kabels en schakelaars nodig
  • Werkt goed met weinig zonlicht; dus ook perfect voor de herfst / winter!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details